1644257819.png





  • davidbog
    #1731
    Luthornál különbözű traitek váltják egymást, ahogy változik a személyisége. Az elején őrült volt (The Mad) ami adott neki +25% Weapon Strenghtet, +15 Melee Attackot és Rampage képességet. Majd gyávára (The Coward) váltott ami +15% Speedet, +15% Missile Damaget és -15 Leadershipet adott. Azóta nem játszottam vele, nem tudom milyen állapotok vannak. Lehet hogy bizonyos kör lepörgetése után változik, vagy csatánként.

    Vámpíroknál jó pofa ez a vérvonal dolog. Heinrich Kemmlert átrakták a Grey Mountainbe (a Birodalom és Bretonnia közti hegység) egy új frakciónak. De nála is lehet vérvonalat választani. Amikor összejött a 3 pont kiválasztottam az egyiket és a toborozhatró lordok közt ott volt a vérvonalból kapott lord is. A másik négyet nem zárolta, remélem ha ismét összejön a kellő mennyiségű Blood Kiss akkor a többit is lehet választani. Ugyanúgy megmaradt a két vámpír frakció. Aminek nem örülök mert Mannfredet utálom, Helman meg nem érdekel, tehát Vladot vagy Isabellát kell választanom az elején. Neked velük mi a taktikád?
    Úgy gondolom, hogy Castle Drakhenhofot valahogy meg kéne szereznem, hogy legyen elég pénz. Nem akartam hogy megerősödjön Mannfred, gyorsan befoglaltam egész Sylvaniát Drakenhof kivételével. Minél hamarabb meg kéne szerezni, de nem tudom melyik a jobb megoldás? Ostrommal elfoglalni az első 20 körben elég húzós még akkor is ha nincs ott Mannfred. Ha ott van kb lehetetlen, az 40 osztagnyi ellenfél és negyede Grave Guard meg szörny. Konföderációhoz viszont sokkal erősebbnek kell lennem mint Mannfred, amire sikerül lehet már nem is lesz sok jelentősége van Drakenhofnak.

    Viszont nálam néha szétesik, elcsúszik az interface textúrájának egy része. A jobb oldalon megjelenő híreknél az ikonok és azoknak a keretei. Az unit cardok és a hős portré. Ezek után vagy kifagy vagy nem, ez is változó. De ha nem akkor tovább adom a kört és újra jó lesz. Modokból csak pár grafikai modokat használtam, de mivel ezeket se nagyon frissítették a probléma után leiratkoztam róluk, de ugyanúgy jelentkezett a fentebb említett jelenség. A legfrisebb VGA driver van feltelepítve. Lehet azt nem bírja ha letálcázom majd vissza a játékba? Furcsa mert korábban nem volt vele gondja.