1644257819.png





  • davidbog
    #1685
    Kicsi az esélye hogy bekerülne Cathay és Nippon. Véleményem szerint amúgy sincs semmi szükség rájuk.
    A második részhez a Tomb Kings után nem nagyon van új önálló frakció. Valószínűleg az eddigieket fogják tovább bontani Hag Graefre, Har Granethre stb.
    Albion mint önálló frakció? Viccnek is rossz...

    Akárhogyan nézzük a Warhammer univerzum lore alapja a seregkönyvek. És a Total Warosok meglepően szigorúan tartják magukat a 8.1-es seregkönyvekhez, mind a nemzetek mind az egységek terén.
    Például nem véletlenül nincsen a vámpíroknál Zombie Dragon mint képezhető egység, hanem azért mert ez az egység mint Mount (lordok és hősök hátasa) szerepel a seregkönyvben. Illetve ezért nincsenek kölün képezhető Troll, Dragon és Daemon Slayer egységek se, mert a seregkönyvben a Daemon Slayer Lordként szerepel, a Dragon Slayer pedig Heroként, nem pedig unitként. Ezért nincsen az Empire se jobban kidolgozva.

    A seregkönyvek alapján még 4 frakció kerülhet be:
    Warrior of Chaos
    Daemon of Chaos
    Ogre Kingdoms
    Chaos Dwarves

    A Warrior of Chaos és a Daemon of Chaos valószínűleg össze lesz vonva és a 4 isten szerint csinálnak belőlük játszható nemzetet. A másik 2 sima ügy.

    A Games Workshop gondolom szemmel tartja a dolgokat. Annyira nem kell beleélni magunkat olyan egzotikus frakciókba mint Nippon, Cathay. Bár azért reménykedni is lehet, mert Norscanak sincs 8.1-es seregkönyve és mégis játszható nemzet lett.