1644257819.png





  • MasterMason
    #1674
    Én most a fa elfekkel, a gazdasági részt leszámítva szvsz eddig ez a legkönnyebb frakció csata terén... Very hardon kezdtem a Wood elfekkel és talán már túl könnyű is letarolni vele az ellenfeleket... Meglepően könnyű a harcaz egyéb eddig általam játszott frakciókhoz viszonyítva. Ebben biztos nagy szerepe van a marha jó íjászoknak meg a treeman-eknek is. Fáraókkal sokkalta de sokkalta nehezebb játszani, sokkal erősebb marad az ellenfél "végig", vannak olyan piramisok amiket tényleg csak vért izzadva lehet bevenni.

    Aztán lehet azért ilyen a nehéz a tomb kingekkel játszani mert ugye ez a legújabb, és gondolom direkt alapból is nehezebbre állítottak az értékeket meg a gépi erősséget is, mondván már eleget gyakoroltak emberkék első meg második warhammerrel, így már van-lesz elég tapasztalatuk erősebb ellenfelek ellen is... Meg azt is észrevettem, hogy a mortal mindig nehezebb mint a vortex kampány.

    Igazából szépen lassan végig akarok majd menni mindegyik frakcióval mortálon is meg a vortex-en is. Egyébként jópofák a patkányok is.