1644257819.png





  • MasterMason
    #1653
    Rápillantottam erre a Thrones of Brittania-ra és azt kell mondjam ez nekem nagyon "szürkének" tűnik, persze embere válogatja... Szerintem történelmi total war soha nem lesz annyira változatos mint mondjuk a warhammeres. Azért marha jó ez, mert sok különböző faj van ami miatt nagyon színes meg érdekes a játék. Tehát itt nem azt látod, hogy csak emberek esnek egymásnak különböző ruhákban, hanem különböző fajok. Mellette nagyon sokat dob a látványon és a játékmeneten a sárkányok, a hatalmas szörnyek, a rengeteg varázslat.

    Mondjuk ez a three kingdoms talán még érdekes lehet számomra is, mert európai szemmel a kínai épületek meg egységek is sokkal érdesebbnek tűnnek. Ahogy egyébként a kínaiaknak meg az európai "dolgok" érdekesebbek, mert ugye nekik nem az a "megszokott".

    Szóval reménykedem, hogy warhammer 3 még rengeteg fajt és változatosságot hoz még ebbe a világba, meg igazából plusz faji dlc-re sem sajnálok pénzt kiadni ha tartalmas és jó. Csak ez a fránya AI meg gazdasági rendszer lehetne kicsit vagy sokkal mélyebb. És akkor nem is tudnám letenni a játékot. Bár tegnap is leültem elé délután 2-kor és ma reggel tizkor álltam fel a gép elől, mondom muszáj kicsit aludni. :D