1644257819.png





  • MasterMason
    #1638
    Megint kurva jó csatákat vívtam, szépen helyre tettem az orkokat aztán mindenfele el tudtam kezdeni terjeszkedni, bent tomb kingek mögött van a kroq gar és ott olyan elképesztő mapok vannak, hogy döbbenet! Temple of skulls a legszebb, csodálatosan szép, persze tomb kingeknek is vannak elképesztően jó mapjai pl a black pyramid, de mondom talán eddig a legszebb azok közül amit láttam a temple of skulls a maya piramis mapja, meseszép!

    Amúgy érdekes momentum, hogy sok esetben két sereget is le tudsz verni egyszerre akár legendary-n is, de van, hogy hiába van jó sereged köztük több három aranysávos egység(9-es), a törpét a sarokban alig lehet kirobbantani még két fullos sereggel is, ott neki valami hatalmas extra bonusza van az tuti biztos... És háborút hirdet ellened, de nem támad, csak hívogat csalogat, hogy menj támad meg ott a sarokban, és ha egy sereggel odamész tuti nem bírsz el vele, de két sereggel is csak nagyon nehezen!

    Na mindegy, mostanra nagyon komoly birodalmam van, alapból már nem sok esélye volna senkinek, ellenben most jön éppen a második káosz invázió, vagy 10 darab sereg 25-ös vezetőkkel meg fullos seregekkel. Ezek már rombolni fognak kicsit! Nem lesz egyszerű...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.03.13. 04:18:54