1644257819.png

• davidbog
    Nem tudom adtak-e ki infót hogy pontosan milyen évben kezdődik a játék, de szerintem ez 2519 lesz, akkor kezdődik az End Times és akkor jelenik meg Archaon és a seregei is.
    Most olvasgattam az End Times és Norsca történetét a warhammerfantasy.wikia-n. Hát ez alapján eléggé átvariálták és kibővítették a történetet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sok mindent nem értettem meg, de például Archaont és a seregét nem hogy nem verik meg Middenheimnél (mint ahogy eddig volt), hanem elpusztul Middenheim, majd Altdorf és Averheim is. Valkiat se győzik le a sötét elfek Naggarondnál, sőt elbukik Naggaroth nagy része. Nem csak a sötét elfek északi területei, de a gyíkemberek és a törpök is elbuknak, és persze megsemmisül a Birodalom is. Elesik Valten, Ludwig Schwarzhelm, Karl Franz. Előkerül szinte az összes káoszbajnok és élőholt hős. A szócikkek végén többek között a 8. kiadású The End Times vol. I-V. sorozatra is hivatkoznak, tehát elvileg hivatalos.

Érdekes lesz, hogy idővel mely hősök kerülnek be és hogyan.
    Mint ahogy írtad is a chosenek valemelyik káosz isten pártfogoltjai. És az hogy mind a négy a pártfogásába vette az illetőt valóban ritka, Archaon mindössze az 5. ilyen. Viszont a nem rég belinkelt videó alapján nem igazán vagyok megelégedve a játékban szereplő chosenekkel. Nem rosszak, de olyan semmilyenek, olyan semlegesek. Nem úgy néznek ki mint akiket valamely isten támogat, pedig a chosenek lényege pont az, hogy az egyik isten kegyeltjei amely a külsőségekben is megjelenik. Talán majd jönnek ki olyan DLC-k amelyek valamelyik káosz istenhez specializálják a káosz frakciót és ez javítva lesz. Sebaj a többi egység viszont nagyon hozza a tipikus warhammer fantasy stílust, hangulatot.

Nem rég találtam egy jó téképet az Óvilágról. Nem teljes mert a keleti részek (Cathay, Nippon, Ind) nincs rajta, de azok a történet szempontjából lényegtelen területek. Óvilág a térkép alatt megtalálhatóak a színkódok és a frakciók rövidke leírása.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2016.04.10. 19:38:35