1644257819.png

• ratgab
    Nem egyszerű a helyzet Skaven oldalon, mert náluk van talán ha jól tudom 6 klán is. Azonban kiindulva Lustriából az egyik legendás hősnek Lord Skrolk-nak kell lenni, aki egy papszerű lord lesz (közelharcos valószínűleg). Ő egyébként a Pestilence klán vezetője és elég gyakran konfrontálódnak a szintén Lustriában élő Lizardmenekkel.

Ott van még Queek Headtaker, akit könnyen be lehetne vonni a Skarsnik-Belegar harcba, ergó én inkább őt DLC vagy FLC karakerként tudnám elképzelni.

Ikit Claw megfordult Lustriában is és egyébként a mérnökklán vezetője. Ő egyfajta warlock és mérnök kombináció szóval Srolk mellé mehetne is mint egyfajta mágus hős.

Deathmaster Sknich: Az Eshin klán vezetője és az egyik legjobb bérgyilkos az Öregvilágban. Szintén a Belegar sztorihoz köthető elsősorban szóval nem hinném, hogy ő lesz a másik lord.

Throt the unclean: A Moulder klán vezetője (ők kreálják például a Patkányogrékat és egyéb szörnyeket). Szintén nincs túl sok kötődése Lustriához úgyhogy max dlc-ben tudom elképzelni.

Tretch Craventail: A Rictus klán vezetője (a stormvermineket ők képzik ki).

És végül aki szerintem a mágus lord szerepét fogja betölteni Thanquol szürkelátnok (Grey Seer). Nem elég, hogy az egyik legrészletesebb háttértörténettel rendelkező Skaven, de ő is járt Lustriában hasonlóan Lord Skrolkhoz, aki eleve ott is él.

Szóval szerintem Thanquol lesz a mágus és Skrolk a közelharcos legendás lord a Warhammer 2-ben Skaven oldalon.

Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.03.31. 19:28:29