Total War: Warhammer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
És most várunk... :)
Remélem karácsonyra jön valami akció karácsonyra a Beastmenekre mert akkor ők is jönnek majd. :)
Kampány térkép után egy adag csatás lets play
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szval jönnek itt még free-lc hősök! :) Grey Wizard és Jade Wizard a birodalomhoz.
Le a kalappal CA! :)
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.11.25. 18:15:11
Felsoroltátok a lehetséges népeket viszont szerintem még ott van a pakliba Kislev az "arab népek" és számtalan kis frakció például az északi népeket is simán játszhatóvá lehetne tenni, a vikingeket mindenki szereti :P
Persze nem tudom lore szerint ők mennyire különböznek, de a TW játékba iszonyat szépen bele lehetne illeszteni, pl egy északi chaos inváziót előkészítő Varg hadjárat, nekem nagyon bejönne.
Tehát nem fog egyszerre bekerülni 7 nép. Szerintem az egyik kiegészítő az új világról fog szólni, a másik meg az öreg világ keleti és déli vidékéről.
Erősen gondolkoztam azon, hogy megvegyem-e a beastmaneket, de nem tudom....Szerintem majd az elfeket. Már nagyon kíváncsi vagyok rá, mert szeretem a rangedre építős hadviselést. Imádtam emiatt a törp kampányt.
Terawatt : bizony kitoltam én is Skarsnikkal de szerintem sem találták jol el a balancot, lényegébe sima goblinok félistenek lesznek a hőssel, gyakorlatilag semmi mást nem éri meg venni mint sima goblint, ami mellesleg filléres egység is.
Multiba meg így ebben a formában életképtelenek..
Uj törp kampány viszont elég kemény, ott azért igencsak lehet szívni, most abba kezdtem bele..
Utoljára szerkesztette: KingPunisher, 2016.11.25. 09:20:58
Szerintem évente jön majd egy nagy kiegészítő. Nagyobb időintervallumnál számítani kellene arra hogy sokan megunják/elfelejtik a játékot.
Ha megnézitek minden évben jött ki TW játék valamilyen formában, szerintem március április körül jönnek az "újvilág" népei.
De remélem azért játszotok is :) mert mindenki csak azzal van elfoglalva mi jön :) pedig lássuk be most is brutálisan sok és komplex dolog van a játékban, uj kampányok Skarsnikkal hogy tetszettek ?
Azon kívül amit leírtál náluk vannak még érdekes és nagyon erősnek tűnő teremtmények. Necrolith Colossus más néven Bone Giant. Hierotitan és a Necrosphinx amik hatalmas méretű kő szobrok. A Warsphinx, ami kisebb mint a Necrosphinx és egy gondola van a hátán amiben csonti harcosok vannak.
Illetve jópár neves hősük is van, akik bekerülhetnek majd legendary lordként. (Az End Timesban Settra volt az aki egy négy napos párbajban legyőzte és megölte Kholek Suneatert.)
Akkor most várunk. :)
Tomb Kings az Old Worldtől délre találhatóak, míg a Chaos törpék, Ogre Kingdoms keletre (én mondjuk azt tartanám logikusnak ha bekerülnénk még az első játékba, de nem hiszem, hogy meg fog történni).
Elméletileg 2 team dolgozik a játékokon jelenleg. Az egyik készíti nekünk a dlc-ket, a másik meg már a tavaly májusi megjelenés után neki is ugrott az első kiegészítőnek. Én nagyon reménykedem benne, hogy jövőre megkapjuk az első kiegészítőt. Ha a 4-5 éves terveket gondoljuk át (eddig akar tartalommal ellátni minket a CA Warhammer témában), akkor jövőre, vagy legkésőbb 2018-ban kell hogy jöjjön az első kiegészítő. Ha 2018-ban jön akkor azt 1 évig még támogatják, tehát 2020-ban jönne az utolsó rész, majd ott is támogatják még a játékot akkor 2021-re fejeznék be a WArhammer témát.
Habár amilyen ütemben jönnek ki az új népek (és ha kivesszük a kiegészítőnként bekerülő 4-4 népet, akkor nem sok mindenkit tudnak betenni a játékba) nem hinném, hogy a 3. kiegészítő után marad olyan nép, amit be tudnak a játékba illeszteni. Onnantól kezdve meg max apróságoakt tudnak már a játékhoz adni. Néhány kimaradt szörny meg ilyesmi. Teljes lesz a Warhammer világ onnantól kezdve csak a finomhangolás marad. Ergó én azt remélem és azt érzem, hogy 2017-ben jön az első kiegészítő. Ha logikusan végiggondoljuk a motor adott (ha egyben akarják kezelni a 3 játékot vagy az alapjátékot és kieget akkor ehhez nem nagyon nyúlhatnak), az alapvető játékbeli mechanizmusok adottak (ezeken max finomhangolni lehet, meg egyébként is népenként eltérnek kicsit), a mozgásanimációk adottak sok egységhez (pl. a wood elfek megjelenésével gyakorlatilag a High elfek és a Dark elfek mozgás nagyrészt kész is...árnyalatnyi eltérések vannak a 3 nép között ugyanis valaha egy nemzet voltak). A harcrendszer szintén adott, ahhoz nem igazán fognak már hozzányúlni, csak finomhangolás lesz.
HA ezt így végigzongorázzuk akkor milyen teendők vannak a kiegészítőkre? El kell készíteni a modelleket, ki kell találni és be kell építeni az új népek egyedi tulajdonságait, kampány működését, beépíteni az új varázslatokat, megalkotni az új térképeket (na ez az ami marhára nem lehet túl bonyolult meló, mivel nagyon gazdag a warhammer lore). Amivel sok idő elmehet az a hajózás megalkotása a nulláról (a térképen most is lehet mozogni velük, de valós csatákká alakításuk esetén ugye az összes hajót ki kell dolgozni,de a rome-ból már van tapasztalatuk ezen a téren). Szumma szummárum az alapok teljesen és tökéletesen adottak csak fel kell tölteni tartalommal. Ergó a 2017-es dlc megjelenés erősen reális lehet. Azt meg nem gondolnám, hogy ahogy megkapjuk az utolsó dlc-t az old world kiadáshoz (szerintem egyébként a Bretonnokkal le is zárul a dlc kiadás az alapjátékhoz) utána majd 1 évig Warhammer nélkül maradunk. Szerintem a DLC készítést pont úgy időzítették, hogy mire lecseng az alapjták tartalmi bővítése röviddel azután jön is a kiegészítő. Aztán megint lehet 1 évig ahhoz dlc-ket csinálgatni, addig meg lehet dolgozni az utolsó kiegészítőni. Az utolsó kiegészítő kijövetele után még mindig lehet ráncfelvarrni és dlc-zni 1 évig és ha ezt így összerakjuk kiszámoljuk az azt jelenti, hogy 2020-ra lezajlana a Warhammer projekt (mivel 4-5 évre tervezték ezt totálisan reális elgondolás lehet szerintem...illik a tervekbe).
Ergó szerintem 2017 májustól 2018 elejéig valamikor jönni fog az első kiegészítő. Én ha CA lennék és lenne elég kapacitásom rá egyébként az alapjáték kijöveteléhez 1 évre időzíteném.
A harmadikkkal meg valószínűleg a gyíkemberek és az egész új kontinens jönnek majd.

@ratgab: tuti.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.11.24. 09:28:32
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.24. 08:32:34
Anno még közösen vettük a játékot a testvéremmel és megosztottuk egymással a Steam-on keresztül. Testvérem accountján van a játék. Viszont azt vettem észre hogy azok a DLC-k amiket utólag vettünk meg nem szerepelnek az én játékomban csak a testvéremében. Nálam azt írja hogy neme elérhető és menjek megvenni.
Mitől lehet ez? Persze ez kiküszöbölhető ha egy Accounton játszunk, de külön acc-al persze sokkal könnyebb lenne...