ratgab#1035
Érdekes teória ez a Lustria dolog, de nem fogják tudni így megvalósítani. Egyben kell nekik belerakni az Új Világot a játékba már csak azért is mert 3 játékból csak így tudják a teljes Warhammer világot a játékba építeni (3. játékban az Öregvilágtól északra lévő területek kerülnek be.
Szinte 1000%, hogy a Lizardmenek mellett a Skavenek (ősellenségük), a Dark Elfek (Lizardmenek északi szomszédai) és a High Elfek (Dark elfek legnagyobb ellenfelei) lesznek a 4 alapnép. A hajócsata teória onnan jött, hogy a Man o War használatának jogait az ezt a játékot készítő kis indie cég használja jelenleg. A kérdés az ,hogy a GW milyen szerződést írt alá az említett indie céggel. Tapasztaltabbak azt mondják, hogy a GW nem szokott exluzivítást adni senkinek szóval arra vajmi kevés az esély, hogy CA ne használhassa Man o War jogokat. Más kérdés, hogy mennyire érdeke a CA-nek belemenni a hajócsata elkészítésébe...Vajon mennyire érné meg neki, hogy még ere is kell figyelni....Senki se tudja egyelőre mik a tervek.
Előrendelői frakció véleményem szerint Tílea lesz, mert hogy vannak TÍleai kolóniák Lustria partjainál is.
Hogy miként fogják összekötni az Öreg és Új világot az az én szememben is hatalmas nagy kérdőjel. De szerintem az Empire rendszerével lenne a legegyszerűbb és ez töltési időkben se terhelné meg túlzottan a játékot (ergó az Új Világ külön térkép, Ulthuan külön térkép, Öregvilág külön térkép....de ha ennél jobban sikerül megoldani annak én csak örülnék). Összekapcsolni valószínűleg nem kapcsolhatják, mert akinek nincs meg az alapjáték annak azon a területen nagy üresség lenne? Vagy ugyanúgy átmehetne az Öregvilágba garázdálkodni (ennyire a CA sem jófej)? Ergó a két világot valahogy külön fogják választani ebben teljesen biztos vagyok.
A hajózás valamilyen formában totál elkerülhetetlen és benne is lesz a játékban ebben biztos vagyok....A hajócsatában viszont abszolút nem.