1644257819.png

• Darkman86
    Na már csak két nap és megtudjuk,hogy mit tervez a CA a játékkal.Az hogy Lustria benne lesz szinte már 100%. Én arra leszek kíváncsi,hogy oldják majd meg azt,hogy az új kampány map a régivel együtt játszható legyen. Az állítólagos 4 kezdő népre leszek kíváncsi.Elméletileg ugye High Elves,Dark Elves,Lizardman,Skaven kombóra számítunk.A neten olyan spekulációk is vannak,hogy mivel az új világ elég nagy méretű mapnak számítana egy az egyben,akkor most csak Lustriát a "dél amerikai" részt kapnánk meg,Naggaroth és Ulthuan meg a 2.kiegészítésben jönne.Elméletek vannak arról is,hogy le modellezett vízi csata nem lesz benne,mert egyrészt marha nagy meló lenne nekik,másrészt pedig a Man o War jogokat is meg kellene szerezniük. Én személy szerint arra számítok,hogy mint az Old world esetében egy kicsit deformált kampány térképet kapunk amiben benne van Nagaroth és Lustria de nem teljes terjedelmével.Ulthuan nem tudom hogy férne be,talán ott is egy kissebb részletet kapnánk.A kezdő négyes meg szerintem az eredeti elképzelés lesz DE,HE,Li és Skaven meg plusz valami előrendelői frakció.Hangsúlyozom ez mind csak spekuláció,két nap múlva minden kiderül