1644257819.png

• ratgab
    Én még nem ástam bele magam a breton harcmodorba, de spekulánsok azt jósolják, hogy még idén megjelenhet a következő kiegészítő (high elf, dark efl, lizardmen, skaven négyessel jah és lesz bónusz valami is, szerintem bónusznép az előrendelőknek). Legvadabb elképzelések, hogy 2018 elején jön a kieg. Aztán gondolom 1 évet még támogatják dlc-kkel, majd 1 évre rá jön a következő kieg, amit megint 1 évig támogatnak majd.

Ha számításba vesszük a 3-5 éves tervüket a játékkal kapcsolatban akkor ez így teljesen illeszkedik a tervekbe (2016-ban alapjáték 2017-ben első kieg, 2018-ban második kieg....2019 nyarára teljes lesz a játék).

Mindezek alapján, ha tényleg valami hasonló az elképzelés és idén tényleg jön az első kiegészítő (egyébként miért ne jönne az alapok adottak, a hype ennél nagyobb nem is lehetne a játék körül, a motor még viszonylag friss, de jövőre már kezd elavulni....addig kéne ütni a CA-nak a vasat amíg meleg), akkor arról az E3-már már igencsak fognak kiadni valami megerősítő infót. Legoptimistább elképzelések szerint egyébként 2017. nyarán már jöhetne a kiegészítő vagy warhammer 2 (mindegy hogy hívjuk).

Ha figyelembe vesszük azt, hogy néhány napja azt nyilatkozta a CA, hogy a bretonok kiadás után az első játékhoz nagyobb dlc már nem fog érkezni és ők kvázi lezártnak tekintik az első részt, valamint már egy jó ideje dolgoznak a második részen /kiegészítőn minden esély megvan arra, hogy még idén játsszunk a következő adag Warhammerrel.

Ám végiggondolva az orosz leak adatait és józan paraszti ésszel elgondolkodva a megvalósítás lehetőségein lehet sokkal érdemesebb lenne a CA-nak előbb az Old World és környékét teljesen kidolgozni és csak a harmadik záró részre tartogatni az újvilágot, a hajózást, az elfeket, lizardmeneket és a skaveneket. Ergó fejlesztési szempontból lehet egyszerűbb falat lenne beépíteni a Tomb Kings-eket, az Ogre királyságot, a káosztörpéket, Arábiai részeket és csak azután kiterjeszteni a játékot az újvilág felé. Igazából tök mindegy mi lesz, mert mindenképp mind a 16 táblás játékban található népet be akarják építeni a játékba.