-
Megvettem vagy 2 hete humble monthly-ban. Kezdtem is egy Vámpíros kampány-t, hogy minél jobban eltérjen a játékmenet a régebbi total waroktól.
Első kampányomban elég sok minden menet közben derült ki, hülye fejjel csináltam a küldetéseket, a törpökkel szinte folyamatosan harcban vagyok. Ha tudom hogy feléjük nem tudok úgyse terjeszkedni hagytam volna a fenébe őket.
A Káosz támadása alatt szinte minden emberi hercegséggel jóban voltam tradeltem velük, levertük a káosz-t, aztán a Birodalom elkezdte bekebelezni őket (conföderációba lépett velük, a törpök is egyesültek hamar). Ekkor felbomlott az összes kapcsolatom és onnantól az emberek és törpök is folyamatosan támadnak. kb 150+ körön folyamatosan :), már csak kelet sylvania volt meg meg a nyugaton a vár. 2 seregből maradt másfél folyamatosan mínuszban voltam, csak az inváziós seregek leverése utáni pénzból meg a foglyok hazaengedéséből volt pénzem :).
Észak nyugatra a Birodalom 1. törpök 2. én 3. legerősebb voltam, jött egy sereg levertem jött a következő, volt hogy 2v1ben. Manfred már 30+ szintű, Kemmler is 26 körül van. A Hősök is bansheek vámpírok stb. is 20 körül mozognak :).
Aztán végre Franz békét kötött, de a törpök nem akarnak békén hagyni jönnek a Legendary Lordjaik megölöm 4-5 kör múlva megint ott vannak fullos seregekkel.
Azt elrontottam, hogy a csatában használt hőseimet mind varázslásra fejlesztettem, aztán amikor rájöttem hogy közös a mana..... fogtam a fejem.
Mondjuk maxos egységek ellen már a varázslatok sem olyan jók. Volt hogy Manfreddel előrerepültem ellenségre nyomtam vagy négyszer az a lila örvényt 200+ kill-eket hozott a végén neki, most alig öl valamit :).
A vámpír egységekkel meg vagyok elégedve, brutálisak, a Vhargulf, Terrorgheist, Blood Knight-ok viszik a prímet, a szellemlovasokat használom még a sereg gerincének, csak kicsit papírok , a csonti talpasokat nem szeretem mert lassúak már véget ér a harc mire odaérnek.
Mondjuk Heinrich Kemmlerrel is ez a bajom nincs neki lova, a küldetéseit se tudom megcisnálni mert rohadt messzire kellene menni az meg nem tehetem mert a törpik abban a pillanatban beköszönnek. Manfreddel legalább oda lehetett portolni.
Most jól állok 50 körrel ezelőtthöz képest :), már sylvániában nem fejlesztek csak visszafoglalom a razelt városaimat, technológia minden kifejlesztve. 1 maxos sereg maradt már csak Kemmler meg egy másik vámpirnak csináltam maxos zombi sereget így olcsó a fenntartásuk 9-es szintüként veszem őket, és küldöm raidelni. Lassan 70k pénzem lesz kb 2000 naponta plusz a csatákból jön a lóvé, ha meglesz a 100k, felhúzok még 2 sereget meg megindulok az emberek ellen, a törpikkel már csak -200 az infulencem folyamatoosan elengedem az egységeit pozitívba számolja :D, még egy száz kör és béke, mehetek Franz ellen, és talán a short victory sikerül.
Ami furcsa hogy Manfreddel direkt határ mellet nyomom el a kört aztán ha átmegyek a határon siznte lecsökken 0-ra a mozgása és nem tudom raid módba rakni. Csak köv. körben. De a más seregeimmel simán marad határátlépés után mozgási pont.
Amúgy van körhatár amikor vége a játéknak?