1644257819.png

• ratgab
    Húúha tényleg a +26 map azért árulkodó dolog. Kb. 5 új térkép érkezett minden fizetős dlc-vel, ergó 4-5 fizetős dlc-nek még kéne érkeznie nem?

Gondolom Bretonniával kapunk majd 5 vagy 6 új térképet, tehát még 20 lesz hátra. Azt viszont nehezen hiszem, hogy a 2 hátralévő free lc-vel együtt 10-10 multis pályát fogunk kapni.

Aminek jönni kéne az tényleg amit te is emlegetsz a wood elf vs beastman lord pack (1-1 új lord, 1-1 új hős, új egységek és ami a legfontosabb a Regiment of Renown egységek). Utóbbi vonal mentén egyébként el is tudunk majd indulni. Jelenleg a vámpíroknak, birodalomnak, orkoknak és törpéknek vannak ilyen elit egységeik és a Brettonokkal viszont már 8 játszható nép lesz a játékban. Tehát legalább 2 packnak még kell érkezni, amiből az egyik az általad is említett Wood elf vs beastman pack kéne, hogy legyen (DLC-re DLC-t...kíváncsi vagyok ingyen fogják-e adni...szerintem nem), illetve a másik akkor értelem szerint a Bretton vs Chaos.

Viszont ebben az esetben megint csak 2 fizetős dlc (bretton vs káosznál még csak csak ráhúzható, hogy a bretton dlc ingyen volt, a káosz meg az előrendelőknek megvan szóval kérhetnek érte pénzt, de a woodelfesnél nagyon kilógna a lóláb szóval lehet ezt inkább valamihoz hozzácsapják, mondjuk egy új éphez....új Woodelf frakció, illetve új Beastman frakció mint a Törp vs Ork dlc-nél.

Szumma szummárum a 2 említett népbővítő dlc mellett ha követjük a tendenciát és 5-ösével jönnek multis pályák, akkor még 2 fizetős dlc-nek kéne mindenképp érkezni. Szerintem itt már új népeket nem fogunk kapni, illetve nagyon meglepne. Szerintem egyik lehet mondjuk Kislev (egyedi játékmenetet ígérne), a másik meg pl. a Déli népek játszhatóvá tétele lehet ( Estalia, Tilea és a Határhercegség). De ki tudja lehet Kislev helyett inkább kapunk egy jó pár külön játszható birodalmi frakciót és azon belül lehetne Kislev (Middenland, Marienburg...stb Vannak egyedi területek).

Szóval ez alapján úgy néz ki 4 dlc-nek kéne még jönni.