• Skylake
    #14
    Így van. Az ilyen hatalmi kontrollt megvalósító tényezőket úgy lehet bevezetni, hogy emberarcúvá tesszük, azaz, igényeket keltünk fel, hogy ezeket aztán magukénak érezzék a felhasználók. Majd miután megszokták, ezek mind horizontálisan (hasonló funkciójú felhasználási területek), mind vertikálisan (más felhasználási területek) kiterjeszthetők.

    Köszönjük meg ennek az Asperger-szindrómás idióta Zuckerbergnek, hogy sikerült a tetves autizmusát maximálisan kiterjeszteni, és azt mára hovatovább társadalmi normává fejlesztenie!

    "Szép jövőkép. Innentől kezdve csak a remény marad, hogy sosem fogják az emberek ELLEN használni ezeket a technológiákat, bár sajnos a világtörténelmet nézve jól látszik, hogy az emberi faj alaptulajdonsága, hogy mindenből fegyvert vagy elnyomó eszközt eszkábál. " - sajnos a dolog onnan indul, hogy a felhasználók döntő többsége "jól tud gépezni", azaz tökéletesen hülye az informatikai technológiákhoz, ezért ne is csodálkozzunk azon, hogy errefelé is mehetünk, hiszen az r=1-es gyökerek mindent be fognak kajálni, ami zsigeri örömet okoz nekik - függetlenül azok következményétől. Gabe Newell mondta, hogy az informatikusok az új világot megteremtő mágusok lesznek - én meg azt mondom, hogy ez az új világ lehet a legtökéletesebb, függőségben és kontrollban tartó börtön, amelyet az emberek nagy tapssal önmaguknak építenek, saját ostobaságukat használva habarcsként.