• Irasidus
    #155
    "Ha ennyire az elképzeléseid rabja vagy, amiket a fogalmakról és rólunk alkottál, akkor már hiába írok bármit is."

    Bocsi a fogalmakat nem él alkottam, én csak a használom definitíve. Az, hogy te mást akarsz érteni egy fogalom alatt, mint amit valójában jelent, az semmi más mint mellébeszélés.

    "Szóval szerinted már az is kommunista, aki a szabad versenyt tartja a legjobbnak, és az ehhez szükséges feltételeket szeretné megteremteni... jogod van így használni a fogalmakat, de akkor ne kérd másokon sem számon, hogy ők hogyan használják."

    Nem írtam ilyet. És még csak hasonlót sem írtam. Keversz valakivel. Egyébként úgy nem lehet kommunikálni, hogy zebrát mondasz de villanykörtére gondolsz, vagy még arra sem. Ködösítesz.

    "Javaslom próbáld meg egy kicsit árnyaltabban látni a dolgokat, és nem pedig bekategorizálni az embereket és az elképzeléseiket! "

    Ha az árnyalt alatt azt érted, hogy ne érdekeljen engem, melyik fogalom alatt mit értünk, vagy mit jelent valójában, akkor bocs de nem. Nem az embereket kategorizálom, semmit nem állítottam rólad (keversz valakivel), hanem a fogalmak használom kategorikusan, definíció és értelmezés szerint. Az alapvető kommunikációs szabályokat egy vitában illene betartani. Persze ha nem a megértés a cél, hanem a ködösítés...
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.06.24. 12:53:26