• NEXUS6
    #137
    Azt, hogy mi lett volna ha... nem tudhatjuk. Mondjuk bizonyos tényezőket figyelembe vehetünk, másokat meg szkippelhetünk.

    Nem szokták figyelembe venni, hogy nem a Szu kezdte a Világ meghódítását hanem még létre sem jött a USA, UK, a K-europai volt Monarchia államok egyből rátámadtak. Ez az intervenció automatikusan kitermelte Sztálint a mérsékeltebb vezetőkkel szemben.
    Megpróbálták teljesen elszigetelni, egyedül a németek álltak velük szóba, majd ők is rátámadtak. A Il. VH még véget sem ért már megint ellenük fordultak a szövetségeseik.
    Szal a nyugat vastagon tehet arról, hogy milyen lett a megvalósult szocializmus.

    Mint ahogy arról is, hogy milyen lett a megvalósult kapitalizmus is. A kapitalizmus alapvető formáját mindenki nemzetállamokban látja. Csakhogy hol van ilyen elsősorban? Európában. Miért? Mert ez a fejlődés természetes útja? Faszt! Nagybritannia, az USA igen csak birodalalmi képet mutat. És ez a két orszák igen csak sokat tett azért az elmúlt 250 évben hogy nehogy létrejöjjön egy egységes Europa a franciák, a németek, vagy az oroszok vezetése alatt, és azért is, hogy ami létrejött, az EU külpolitikailag, katonailag ne sok vizet zavarjon.