For Honor
-
malystryx3 #39 No, egy jóbarátom segítségével bejutottam a zárt alfa tesztbe, és mondhatni a videók abszolút nem adják vissza a játék igazi voltát. Csodálatos játék, szép, pörgős, röccenés mentesen futott, a karakter millióféleképpen tuningolható és színezhető, szintet is léphetnek, vehetünk a harcokból megszerzett pénzből fegyver alkatrészeket és ruhákat amik a statjainkat növelik. A menü zenéje igazán kellemes, a játékról meg annyit, hogy eléggé nehéz billentyűzettel és egérrel játszani. Én meg az ilyen pvp játékokhoz nagyon suta vagyok, de ezt meg szeretném tanulni, mert annyira magával vitt, hogy ez ha legalább ilyen lesz, akkor egy percig nem gondolkodom rajta. Higgyétek el a videók erről a játékról sz*rt sem érnek, ezt meg kell élni. :)
Minden karakternek más mozgásaik és kombóik vannak, én csak azt hittem, hogy védekezés, aztán azon belül is védhetünk bal-jobb-felül irányba, támadásnál ugyanez, aztán kifújt... A nagy lópikulát!! Még nagyon sokféle támadási és védő mozdulat van. Aztán arra is rácáfolnék aki lentebb írta hogy a "töltelék" katonák félreállnak, és hagyják hogy kinyírjuk őket. Hát ezek is elég nagy ellenállást tanúsítanak, ha közéjük álltam, nem is kellett sok idő, elég rendesen megcsócsáltak. Csata közben léphetjük a szinteket, és folyamatosan unlockolhatjuk a képességeket, ezek minden csata kezdetekor resetelődnek. De viszont ezek a képességek óriási segítségek a csata során. Visszatérve a kombókra-mozgásokra, és mindenképpen beruházok egy controller-re, azzal sokkal könnyebb. Röviden ennyi, aki fikázni akar, annak ajánlom, ha lesz open beta, próbálja ki, és utána tegye :)
Nekem már ez egy élmény volt. :)