243
For Honor
  • Since
    Van PC Alpha is? Azt hittem hogy csak One-ra van...
  • AnuluWork #40
    Lehet képeket feltenni?
  • malystryx3
    No, egy jóbarátom segítségével bejutottam a zárt alfa tesztbe, és mondhatni a videók abszolút nem adják vissza a játék igazi voltát. Csodálatos játék, szép, pörgős, röccenés mentesen futott, a karakter millióféleképpen tuningolható és színezhető, szintet is léphetnek, vehetünk a harcokból megszerzett pénzből fegyver alkatrészeket és ruhákat amik a statjainkat növelik. A menü zenéje igazán kellemes, a játékról meg annyit, hogy eléggé nehéz billentyűzettel és egérrel játszani. Én meg az ilyen pvp játékokhoz nagyon suta vagyok, de ezt meg szeretném tanulni, mert annyira magával vitt, hogy ez ha legalább ilyen lesz, akkor egy percig nem gondolkodom rajta. Higgyétek el a videók erről a játékról sz*rt sem érnek, ezt meg kell élni. :)
    Minden karakternek más mozgásaik és kombóik vannak, én csak azt hittem, hogy védekezés, aztán azon belül is védhetünk bal-jobb-felül irányba, támadásnál ugyanez, aztán kifújt... A nagy lópikulát!! Még nagyon sokféle támadási és védő mozdulat van. Aztán arra is rácáfolnék aki lentebb írta hogy a "töltelék" katonák félreállnak, és hagyják hogy kinyírjuk őket. Hát ezek is elég nagy ellenállást tanúsítanak, ha közéjük álltam, nem is kellett sok idő, elég rendesen megcsócsáltak. Csata közben léphetjük a szinteket, és folyamatosan unlockolhatjuk a képességeket, ezek minden csata kezdetekor resetelődnek. De viszont ezek a képességek óriási segítségek a csata során. Visszatérve a kombókra-mozgásokra, és mindenképpen beruházok egy controller-re, azzal sokkal könnyebb. Röviden ennyi, aki fikázni akar, annak ajánlom, ha lesz open beta, próbálja ki, és utána tegye :)
    Nekem már ez egy élmény volt. :)
  • malystryx3
    még több info :)
    Nekem ez tetszik benne a legjobban, hogy minden csata után fejlődik, és amúgy is testre szabható a kari kinézete, de a kapott xp-vel még jobban csinosíthatjuk a karit. Nem érdekelnek a fikázók, ezzel a 2 dologgal meg is vettek kilóra :) Kell!!!
  • grebber
    Gamescom 2016 - mozgásban a For Honor frakciói
  • malystryx3
    Engem érdekelni fog az tuti. :) Visszább olvastam, mindig lesz olyan aki fikázza, lám ott a Division, én rohadtul elvagyok vele, igaz nem egyedül. Ott is mennyi negatív kommentet lehet olvasni, mégis sokan játszanak vele. Úgy sincs sok játék ami érdekel, ez az egy biztosan. Még a Battlefield 1-en gondolkodtam, de ha olyan lesz mint az Overwatch, hogy kettőt lépek és halál.. Valami sniper átlövi a falat meg kanyarban lő, akkor az is felejtős, márpedig esélyes... Bocs az off-ért.
    Részemről feliratkoztam a bétára, simán szamuráj oldalon :) Bár attól az egytől én is félek, hogy monoton lesz, majd kiderül. Most aug. 5-9 között alighanem zárt alfa teszt lesz, néhányan kaptak lehetőséget csupán. Remélem lesz néhány gameplay videó, ami publikálható lesz.
  • yossarianHUN
    Egész kellemesnek tűnik, bár van egy olyan érzésem, hogy mint az ilyen lineáris darálásra épülő játékoknál szinte mindig, itt is előbb-utóbb monotonná fog válni a harcrendszer. De azért lehet, hogy adok majd egy esélyt a játéknak, ha le tudom győzni a (ir)realizmus miatti heves idegrángásokat (női lovagok lemezpáncélban, lovagok vs. szamurájok vs. vikingek, stb.).
  • Carmang
    Újabb gameplay a lovag szemszögéből.
    https://www.youtube.com/watch?v=6WzhdaVj8N4
  • antiqueA
    Jó, akkor neked nem mondom.
  • grebber
    Ez egy dolog, de ezt ne nekem itt mondjad az SG-n ami kb 5 embert érdekel, főleg ne nekem aki semmivel nem járulok hozzá a játékfejlesztők jóvilágához
    Én beálltam a bundlekra meg az 5$ alatti cuccokra egyszer ugyis valamelyik csoportba benne lesz a játékok 90%-a a maradék 10% az Activision codjai
  • antiqueA
    Ha az ember minden szart elfogad, mert más nincs, akkor nem is lesz más.
  • grebber
    Már egy ideje nem igen döntöget az semmit.
  • Caliph
    amúgy assasins creedben sincs sokkal bonyolultabb harcrendszer mégis rekordokat döntöget :D
  • Voltan
    Ahogy sejttettem, ez így szóra sem érdemes. Unalmas, érdektelen. És szamurájok pajzzsal? LOL.
    Skip.
  • grebber
    Mivel más nincs igen.
  • antiqueA
    Akkor ezt így el is kéne fogadni?
  • grebber
    "ahogy az ellenfelek illedelmesen megvárják míg végzel a társukkal" ......Ja mint általában az ilyen típusú játékok (+ filmek) 99%-ánál...
  • Kandurex
    Hát ez gáz. A harcrendszer egy fos. Az meg teljesen a "B" filmek hangulatát idézi, ahogy az ellenfelek illedelmesen megvárják míg végzel a társukkal.
  • Carmang
    Ez, így, tartalmilag, gyenge.
  • grebber
    E3 2016: Befutott a teljes For Honor demó
  • grebber
    Végre hivatalos, lesz sztori mód a For Honorban
  • LoSA
    Nagyon várós ez a játék, nemrég hallottam még csak róla....
  • grebber
    TGS 2015 - bemutatkozik a For Honor szamurája
  • grebber
    Előzetes @ Gamekapocs
  • grebber
  • grebber
  • MaRee
    Gondolom ezért éli virágkorát a warez :D
  • grebber
    Na Ubisoft Facebook-ra kirakott egy trailert amelyhez elkezdtem írni ,hogy no single no buy és ott linkeltek 1-2 cikket:

For Honor Will Have a Single Player Campaign

The game will have a single-player campaign

Nos így már más a dolog várom szeretettel.
  • Voltan
    Most kivételesen egyetértünk :)
  • antiqueA
    Ez érdekes lehet azoknak, akik nem csak a hentelést látják a játékban: How realistic is the fighting in "For Honor"
  • antiqueA
    Én örülök neki, hogy csak multi. Single playerre van egy tucat hasonló stílusban, míg multira csak egy pár. Ha single lenne, rá se néznék.

Azt felhozni ellenérvnek (#4), hogy ilyen már van... Könyörgöm... Miért, sci-fi fps-ből csak egy van? Onnantól kezdve más ne is csináljon ilyet, mert már csináltak egyet? Egyébként nem is értem, hogy nem jött le az ingame trailerből, de ez egy kooperatív siege-elős, várat ostromló játék lesz, amit leginkább mobának sorolnék be. Nem egy hulladék, agyatlan Chivalry-s hentelős játékról van itt szó, hanem egy sokkal komolyabb, összetettebb ostrom játékról. A harc így első ránézésre is komolyabb, több skillt igénylő mechanikával bír és az animációk is nagyon jól sikerültek. Végre egy játék, ahol tisztában vannak a kétkezes kardnak és tudják, hogyan használták azt régen (megfogták a pengét és a keresztvasat is használták buzogányképp). Mindenképpen egy mérföldkő, így első ránézésre, csak könyörgöm, ne basszák el!
  • grebber
    "Singleben épp hogy mindenki letöltené inkább" Ja mert pl a Witcher 3-at meg a GTA 5-öt is letöltötte minden egyes pc-s igaz?
    Hagyjuk már ezt a véres baromságot.
    Annak melyik részét nem vagy képes felfogni ha jó egy single game (ONLY single game) akkor is elmehete belőle több millió db? Nem szart kell csinálni ennyire egyszerű.

De mivel ez multis lesz kár is a szót pazarolnom rá.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.07.03. 22:57:32
  • MaRee
    Singleben épp hogy mindenki letöltené inkább, nagyon jó, hogy ez multi.
  • Systore #8
    vicces, mert engem csak azért érdekel ez a játék, mert multi player. illetve jól is néz ki, de ha sinlge player lenne, nem valószínű, hogy foglalkoznék vele.
  • mijki
    Kingdom come single player lesz
  • grebber
    Single playerben ne is merjen egy cég se ilyen game-et kiadni mert még végén venné is valaki
  • Kandurex
    Elég náci a hozzáállásom a multiplayer játékokkal kapcsolatban, kicsit úgy tekintek rájuk, mint az ipar rákjaira!
  • Federation
    Ilyen játék már van. Úgy hívják Chivalry: Medieval Warfare + DLC , amiben szamurájokkal és ókori népekkel lehet harcolni. Úgy látszik az Ubisoft megint kedvet kapott "másolni" vagy "lopni", ha jobban tetszik és próbálnak egy kis pénzt beszedni. Annyira nem gond, csak félek emiatt ez csak egy klón lesz. Videó alapján nem rossz egyébként.

Ráadásul a Chivalry belső nézetes és még jobban átadja a harc "valósságát", már amennyire egy virtuális játék ezt át tudja adni. Mindenestre jöhet még infó róla, hátha jobban megkedvelem. Idő még bőven van.

Pro:
    + Harcolós, aprítós, többjátékos. Szeretem ezt a stílust.

Kontra:
    - Már van ilyen.
    - Ubisoft (okot ad bőven az aggodalomra az utóbbi időkben).
  • mijki
    Gratulálok a színvonalas hozzászólásodhoz...
  • Kandurex
    csapatalapú kompetitív ...mi faszom? egyszerű unalmas szájonkúrt csak-multi fosadék, vagy normális single? ez előbbi gyanús, instant skip!