ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #5691
    Viszont ehhez már taktikát vagy stílust kell váltani, begyakorolni, mert itt sajna nem segít nagyon az idő.
    Normál végigjátszáskor meg tudod oldali hogy felhúzos az erődet és leütöd, itt nem, a nehézség hasonlít a ng7hez, sebzésarány meg sérülés arány, szóval kicsit olyan mintha ng7 vagy a felett játszanál, ott van ennyi élete a bossoknak a te sebzésedhez képest, vagy ott halsz 2-3 ütésből.
    Mondjuk itt jó ha q ütésbe nem halsz bele.

    Az tuti, hogy ez most nem feltétlen van úgy hogy tuti egyszer úgyis levernéd, mert simán benne van a pakliban, hogy soha.
    Ha nem használsz olyan megoldásokat, amik szinte szükségesek ide. Itt nincs olyan, hogy ott maradok beütni a 4et, meg 5.et.
    Mert rádbasznak és ennyi, nincs olyan hogy arrébb gurulok nyugiba azt iszok vial-t.

    Itt nincs olyan, hogy nem teli az életcsikod, ahogy sérülsz, nem foglalkozhatsz onnantól semmi mássa, mint azonnal ahogy van idő tölteni az életet.
    A kard gyűrű pl tök feleslegesen van, ha nincs csurdig az életed.
    Itt nem lehet sietni.
    Ez nem indiántáncot jelent, az indián tánc nem egyenlő az aprólékosabb támadó stílussal, nem kell táncolni, csak az élet sokkal előrébb való, és hiába baszod bele a 6 ütést, elfogy a stamina, megbasznak, és behalsz az ucsó egy centivel, és nem megy, holott ha rászánod azt a plusz 2-3 percet, figyelsz az életedre, és megpróbálod fejben tartani, hogy ezzel a karival egyhuzamba 5 egységed van, akkor tudni fogod, hogy ha üts 5öt, elfogy és nem leszel képes elgurulni.
    Vagy 1et gurulhastz de 2őt kellene.
    Ez nem jelentéktelen dolgok, nagyon sokat számítanak.

    Illetve a felszerelés, nem nagy dologra kell gondolni, csak a gyűrűket, vagy támadásra állítod be vagy ha az a fontos, hogy 1hitkill van akkor a védekezéssel old meg hogy ne legyen 1hitkill.
    A fegyverek.
    Van akihez kell pajzs a kezedbe, mert az helyettesít stamina gyűrűt, vagy mehet a stamina gyűrű, mert ijjat kell a bal kézbe tenned.

    Parryhez milyen pajzs jobb. Néhány távolsági támadást védeni pajzzsal, akkor is elkerülheted az 1hitkill-t.

    Nem annyira bonyolult ezeket eldönteni, ha ismered a boss -t.