ds35d07c.gif
  • Myselor
    a lord of hollowshoz az kell hogy yoel-t ugye felszedd a hídon.majd megkapod az 5 dark sigilt az 5 ingyel levelért.majd jön yuria beszélsz vele.közben anrival találkozol a halfway passage-nél.majd miután megölted a deacons of the deepet a firelinkbe beszélhetsz vele.a criptában pedig 2x kell vele dumálni majd horace-t levered újra beszélsz vele az utolsó pontnál ahol láttad.ha nincs már ott akkor mész irithyllbe tovább.ott a church of yorska-ban lessz a bonfire mellett jobbra.kapsz egy ring of evil eye-t tőle és dumáltok.legközelebb már csak a rejtett fal mögött találkozhatsz vele de előbb megkell ölnöd ardrich-ot.ha ez megvan yuria mondja hogy vár téged a rejtett szobában és minden készen áll.remélem az tudod hol van ugye?ahol átkell csavarnod a hidat hogy feltudj menni anor londoba.közvetlen ott van a liftel szemben megtalálod egy nagy kardos szobor van a falon.ott vár egy másik pilgrim aki odaadja a kardot és bemész a szobába a többit meglátod majd.a végén pedig így magátol másik befejezést kapsz ha beakarod gyújtani a tüzet.ennyi:) én magamtól találtam rá elsőre.lehet csak szerencsém volt.de azóta is ezt szeretem a legjobban pedig már csináltam meg a többit is.remélem érthetően leírtam ha nem akkor nézd meg még videón is .ezt fejből mondtam el. xd