ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #4050
    Ez azért vicces mert itt rajtad kívül vagy 10-en látták, sőtt pc-n is van állítólag.
    Elég ha futok egyenesen.
    ÉRTED nincsen akció, futok egy lépcsőn és belassul a játék.

Ha kell twitchen nézheted megmondom melyik résznél, sőtt konkrét helyet tudok neked mondani Dragon Camp bal részén....nem tudom mitől de létezik, nem mindig tart hosszútávon, de zavar, engem zavar.

És hangsúlyozom mostanában sokat twitchen keresztül mondták a többiek hogy stream-en is lehetett látni.
    Szóval ebben most kérem ne vicceljünk ez létezik, hogy csak az én gépemen-e mert szarakodik valami azt nem tudom, de megbaszhatom ha másnak jó nem?
    Ha én az én gépemen játszom akkor nekem az a lényeges nem az hogy hány embernél kapok részvétnyilvánítást. :)

Sőtt konkrétan mondok is egy részt ha bárkit érdekel meg lehet nézni.
    Myselor-Lbandi-Slick jelen voltak irtak twitchen amikor történt....a könyvtárban van egy Crystal Sage. na mikor felmentem hogy megöljem, állt ott még egy pap is, meg jött 1-2 kobold mellé.

Ott konkrétan diafilm volt kb 3-5 másodpercen keresztül a játék.
    Nem olyan szagagtás, mint pc-n ha kevés a géped, hanem ilyen bullettime szerű mintha max-payne-el játszanál.
    És már elnézést mindenkitől 3. körben hatványozottan észreveszem és fel tud baszni ennek a jelenléte. :(