Bloodborne-t háromszor végigjátszottam (a platinához) és a rendesben NG4+-ban vagyok, a DLC megjelenése után pedig NG2+-ban (szóval olyan 6-7 végigjátszás lehet benne, és ebből kétszer legyilkoltam Yharnam-ot is, vagyis kétszer végigmentem nagyjából a Chalice Dungeon-ökön). De BB-nek minden kockakövén jártam már és a Paleblood Hunt Finalized változatát is kívülről fújom.
A Dark Souls játékok nekem mindig is nehezek voltak a BB után, rendesen használni a pajzsot például még mindig nem tudom, DS2-t is anélkül tologatom. DS3 rendszere elmozdult a BB irányába, ami nekem jó hír, de közelharci karakterre gyúrtam, és eddig úgy tűnt, hogy a Dancer-t nem ártana néha messziről piszkálni.
Ahogy SlickAdam mondta, én ezt a boss-t gyk a játék legelején meghívtam, így ha pl. elkapott a kezével, az instant kill volt, míg a kardos hadonászásával is rendesen sebzett. Már rég nem jártam nála, néha be co-opolgatok, hogy lássam, másoknak mi a taktikájuk ellene, de még senkit nem láttam győzni. Persze felmehetnék youtube-ozni róla, de inkább fejlődgetek, tanulgatom használni az item-eket és erősíteni a felszerelésemet, meg persze képezni a technikámat. :-) Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.04.25. 13:43:30