ds35d07c.gif
  • Amiga
    A hétvégém erről a játékról szólt. Nagyon tetszik, bár nálam a Bloodborne a király, azt a hangulatot nekem semmi nem adja vissza. Így sincs azonban konkurenciája, egy FROM-játék teljesen más szint, mint a többi hasonló.

A Dancer egyelőre nincs meg, sőt, még Fantomként sem sikerült olyan co-opba bejutnom, ahol levertük volna, már az is nagy siker, ha félig leverjük. Lehet, várnom kell még vele, hogy erősebb legyen a host, mert én hiába ropom a táncot ezzel a cuccal, ha a partner hibázik.

Túljutottam a Road of Sacrifice-n, vagy mi volt a neve és most a mocsárban vagyok. 30 óra után, szóval alighanem én nem siettem úgy, mint a cikkírók, akik 40 óra játékot vizionáltak. Viszont fel is kutattam az eddigi pályák szinte minden apró szegletét.

Kipróbáltam 4 kasztot is, míg a harcosnál maradtam, így szegény első boss négyszer is le van már verve. Mindent összevetve azt hiszem, hónapokat el fogok még ezzel csapni, bár május 10 után lehet, hogy kicsit elterelődik majd a figyelmem. :-)