5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #3851
    Egy akadálya van. Állítólag tegnap stream után beléptem segíteni egy gyereknek. És azt mondta nem tud behívni mert van szint limit. :(

Én 118as vagyok, 98 kell legalább szerinte hozzám.
  • darkSectorxxx #3850
    Akkor Dancernél ha nem megy, akkor Bloodborne-nál azt tippelem hogy max egyszer vihetted végig. Coopba meg már elsőre mennie kellene. :)

Hívj be, azt megcsinálom neked.
  • Ulthane
    Királyság! Nálam is a BB az isten, ezzel végzek, rohadjak meg, újrakezdem azt is, egy 0-s karakterrel. ráveszem Darkot is, és coopban leverjük az egész világot! :)
  • Ulthane
    Hállelujja. Leverem ezt a maradék három bosst, aztán meg sem állok NG+ 8-ig! ;)
  • darkSectorxxx #3847
    Közben már látom ment a válasz nekem este 1 dolgom lesz. A legelső. :)

Méghozzá. Egy titkos hely. :D

muhahahaha.. muhahaha....
  • Amiga
    A hétvégém erről a játékról szólt. Nagyon tetszik, bár nálam a Bloodborne a király, azt a hangulatot nekem semmi nem adja vissza. Így sincs azonban konkurenciája, egy FROM-játék teljesen más szint, mint a többi hasonló.

A Dancer egyelőre nincs meg, sőt, még Fantomként sem sikerült olyan co-opba bejutnom, ahol levertük volna, már az is nagy siker, ha félig leverjük. Lehet, várnom kell még vele, hogy erősebb legyen a host, mert én hiába ropom a táncot ezzel a cuccal, ha a partner hibázik.

Túljutottam a Road of Sacrifice-n, vagy mi volt a neve és most a mocsárban vagyok. 30 óra után, szóval alighanem én nem siettem úgy, mint a cikkírók, akik 40 óra játékot vizionáltak. Viszont fel is kutattam az eddigi pályák szinte minden apró szegletét.

Kipróbáltam 4 kasztot is, míg a harcosnál maradtam, így szegény első boss négyszer is le van már verve. Mindent összevetve azt hiszem, hónapokat el fogok még ezzel csapni, bár május 10 után lehet, hogy kicsit elterelődik majd a figyelmem. :-)
  • darkSectorxxx #3845
    Már most számolhatsz végtelem emberrel. Kifogyhatatlan vagyok. :)
  • Ulthane
    Vettem egy 1 éves PS Plus-t, este jöhet az ember szállítmány. :)

• Ulthane
    Kulcs kell neki. Irythill dungeonban van.
  • AntiHero
    Neeem azongondolkodom, hogy a hagyma lovagot, hogy hozzam ki a börtönböl. :/
  • darkSectorxxx #3841
    Jó gondolhatod nem sértésnek szántam, csak én a saját szemszögemből ez nem lenne elég sokáig, lehet aki régóta atk karakter meg stílus sokkal tovább kihúzza.

Ez tény biztos jó, nem nagyon hagyni időt neki cselekedni ez is ok.
    Nem mondtam hogy közbe nem térsz ki jól, de csak pont elégszer amire szükség van.

Mondjuk ez sajnos más, mert stílusa igényli más más taktikát.
    Max ha célt értem felhúzom a fegyókat és csinálok teszteket kíváncsíságból.
    Mert addigra lesz rengeteg kavicsom meg minden. :)

Mindegy én mondtam Ulthane-nek is. Rágja át a tippeket. Összegezze, leszűri a saját stílusára ami kell, és alkalmazza.
  • Ulthane
    Nem, prof nem oktat dedósokat. :)
  • darkSectorxxx #3839
    Ja azt hittem :)
  • LBandi77
    Figyi még ha úgy is tűnik hogy csak ütöm mint a hülye annak ellenére ugyanúgy próbálom elkerülni a támadásokat,amit nálad láttam ugyanennyi ütést kapsz be cask 2x ennyi idő alatt mert én offenzíven játszom te meg totál defenzíven,azt mondod nem ér semmit a parry én azt mondom -600hp amit nem tud arra fordítani hogy még több flaskát itasson velem.
  • AntiHero
    Nem léptem még át. :)
  • darkSectorxxx #3835
    NG+ ban vagy? :)

Engem kiidegelt mind2.
    Prince az határeset, meg a Dragonslyer tud buzgár lenni. A többi annyira nem vészes talán.
  • AntiHero
    Nameless az az. Főboss nekem nem adta annyira. Bár nagyon jól nézett ki az a harc.
  • darkSectorxxx #3833
    Most hogy így említed nem tudtam mi hiányzik Nameless-nél meg a főboss-nál.
    Így se elég idegesítőek. :D
  • darkSectorxxx #3832
    Nem tudom én értem mit mondanak. Most Lbandit is értem mit akar mondani, ez egy offenzív karakterstílus.

Csak erre a stílusra félek késő most már átállni ennyi idő után.
    Nem tudom, én magamból szoktam kiindulni és látom, tudom, te sem vagy ilyen stílus feltétlen.

Kell valami. Kell segitség. Kell változtatni.
    Csa ez a Dex téma csak egy háttér. Jó ez is de kell mögé egy ember.

Nem tudom.
    Egy próbát megérhet, csak láttalak tegnap.
    Fegyvered elég erös volt. Mert egy meccsben, szarrá verted, csak az ucsó 3 cm-nél jött a kombó.

Fene tudja. Igazából te tudod.
    Én max ritmust tudom segíteni, a fegyver nem rajtad múlik.
  • AntiHero
    Amigy tudjátok mi hiányzik a bossokból/boss harcokból.

Az olyan megoldások mint a 2be voltak.

Pl kis platformon is legyozheted, de ha akarod akkor felnyitod az egész terem padlóját.

Vagy pl sötétben harcolsz, vagy meggyújtod az olajat.
  • SlickAdam
    "gondolom azóta is a bossnál van, csak menőbb ezt írni"

óvodásokat oktat-e a professzor úr?
  • Ulthane
    Figyelj már, itt nem egy ember van, aki elért a főbossig, aztán már fél óra múlva írta, hogy pörög a credits (gondolom azóta is a bossnál van, csak menőbb ezt írni). Milyen begyakorlásról beszélsz? itt mindenki elsőre, max másodikra tolt le minden bosst, szerinted ők mit gyakoroltak be?

• darkSectorxxx #3828
    Inkább úgy foglalnám össze hogy annyira nem tűnik sokkal durvábbnak ez a technika, hogy ellensúlyozza az "ügyességet, betanulást".
    Mert én másképp képzeltem ezt el kicsit. :D
  • darkSectorxxx #3827
    Várj rosszul fogalmaztam.
    Időben nézve.

Jó persze embere fogja majd válogatni.
    Ez olyan mint a BB-ban mondogattátok, a Holy-t, erős ja sokat sebez, csak a vajazóval sokkal fürgébb vagy és ott is ennek 1 ütése kivált mondjuk 2 kicsit, ami HP-t nézve szinte semmi eltérés, vagy ezzel ütsz 2 nagyos a kicsivel 3 kicsit....mindegy. :)
    Így értettem.

Szóvale ez akkor jo ha valakinek ez a stílusa, de a boss életének a leverése időt tekintve ugyanez lenne. ah nekirontanák én is a fogpiszkával....:)
    Az összerogyés az meg akkor megy ha időbe támadok ellen.

Persze ez csak az én véleményem.

De Ulthane tegnapi miatt szerintem a farmolás nem elég.
    Vagy a pihenés fog segíteni, vagy az hogy szépen begyakorolja nyugodtan....valami kellemes zenére. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 11:03:48
  • LBandi77
    Beszarnék ha ugyanennyit sebezne a fogpiszkáló.
  • darkSectorxxx #3825
    Egyelőre nem látom mi előnye van ennek a dolognak, én ugyanígy sebzek neki. :D
    Csak annyi hogy elkerülöm a legtöbb ütését. :)

Oks hogy egyszer hasba szúrod, de ez nem segít azon ami Ulthane-nek kéne....szerintem. :)

Főellenségnél se nagyon értem, nekem is kb ennyit sebez.
    Ugyanugy földre rogyik sokszor....
    Vagy nem látom csak hogy mi a lényege.

Meg náladis sok necces rész van mikor majdnem meghalsz. :)
    Én kicsit szerencsét érzek ebben a dex stílusban, ha éppen megúszod sikerül, ha nem akkor nem. Mintha arra mennétek hogy minnél hamarabb minnél nagyobb ütésekkel. Jól értem? :)

Én látom meg értem, de hogy ez Ulthane-nek nem lesz elég az is biztos. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 10:56:15
  • LBandi77
    Itt van

Ő meg a főnök

• darkSectorxxx #3823
    Erre Tinman barátomtól idéznék utólagos engedelmével, remélem nem haragszik meg.
    Kiemeltem a fontos részeket.

"Szerencsére az összes Souls enemy tanulható, így semmiféle trükk, se stat varázslat nem kell hozzá... végig lehet vinni a kezdő soul levellel upgrade nélkül, sőt merőkanállal, hovatovább gitárral is. Ebben rejlik az ezerszer kitárgyalt varázsa, hogy nem a karakter fejlődik igazán, hanem maga a játékos. Dicséretes, hogy úgy tűnik ez a BB-ban is jelen van, így semmi akadálya a DarkSector-os twitch streameknek sem a korábbi részekből. Egy nézője 100%, hogy lesz."

Szóval nekem ezért van ilyen stílusom, nem az itemek jelentőségét keresem már az első perctől, hanem azt hogy rájöjjek mit és miben kell nekem fejlődnöm.
  • darkSectorxxx #3822
    Minnya nézem.
    Youtube profilod? :D Vagy hová tetted?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 10:37:41
  • LBandi77
    Raktam föl ide videót róla.
  • darkSectorxxx #3820
    Hát megnézném stream-ben miről beszéltek. :D
  • SlickAdam
    na azert ezeket igy nem fogod sima NG-ben felhuzni... afelett meg a boss is erösödik.:) mondjuk te is, sokat. szal inkabb azert könnyebb azon a ponton.
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.25. 10:27:27
  • LBandi77
    Amen.
    A chaos blade magas dex-el a legjobb katana,ez nem vita tárgya,Akivel tegnap viaskodtál 2x ütöttem parryzhatóvá a chaos blade-el.
  • darkSectorxxx #3817
    Hát jó, gyorsvonat nekem is most ez a menet, de egy újrakezdésnél még ne várj kihívást.
    (mondjuk ezt így utolag elolvasva geci hülyén hangzik egy Das kapcsán leírva. :DDDDDDDD)

Bár a többire mire meg odaér az ember már 6x megunja. :)
    Ratchet jó nagyon, én majd később akarom beszerezni...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.25. 10:06:48
  • Moby
    Kipróbáltam milyen az NG+. Easy-cheesy, supereasy. Meg közben rácsavarodtam a recsitre.
  • darkSectorxxx #3815
    Én azt csodálom hogy még elővetted....:D
    Ha nem mennék NG3 -okba én is töröltem volna.
    Én úgy érzem semmi fontos nem maradt ki az első végigvitelnél nálam....

Max gyors összeszedtem volna a fasza fegyókat meg rucikat aztán ennyi.
    Még az Acsik se igazán mondhatnám hogy inspirálnak, majd meglátom még, de eddig nem érdekelnek, hogy platina legyen.

Akkor va gáz ha nem tudom teljesíteni a Das3-at NG7+ ban. :D
    Mert igértem felelőtlenül. ::D
  • Moby
    Szerintem a dark swordot sztároltuk, nem a chaos blade-et :D

/tegnap levágtam vele vagy fêl tucat csíroid invadert. A kis pecsmegek nem tudták mire vállalkoztak :D elvittem abyss-ig, lenyomtam, aztán töröltem. Elfogytak a célok. Over&out. Találkozunk BB2-nêl.
  • darkSectorxxx #3813
    Meg nem tudom hol szoktál farmolni, de mindent felhúzni 50-re az nem kevés soul ám :)

Bár ha lenne ps+.

Meg lehet gyorsítani a dolgot. :D
  • darkSectorxxx #3812
    Hát nem szemétkedés, de oda a stat kevés lesz. :)
    Prince kislány hozzá képest.

Nehéz elmafyaráznom.
    De Nameless második meg a föboss első fázisa megszivat majd rendesen.
  • Ulthane
    Vagy építek egy olyan karaktert, hogy ránézésre összeesik tőle minden boss. :) Strength, vitality, stamina, dex, mind felbaszva 50-re.