Figyelj, lvl 80 eleg. Nem csak az a build van, amit te tolsz. Te full nehez pancel, pajzs, lomha geci vagy, erőre gyúrtál. Van ilyen karakter IS. 40-es dexem van, stamina szintén, HP 1000 felett. Ez a karakter elég.
Eddig is eljutottam ide, hat vágásból vágtam le az óriást, amit te szúrktáltál fél óráig. Szóval nem arról van szó, hogy béna vagyok. BB-ben pont te voltál az, aki megdícsért, milyen jól mozgok Azt is kiplatináztam.
Most kurva szar formában voltam, begörcsöltem erre a bossra, egyáltalán nem érzem, nem tudom mit kéne tenni. Már idegből rohangálok össze vissza. Az meg nem bénaság kérdése, hogy belépsz az arénába, és a fejedre esik a boss, és meghalsz. Az nem az én bénaságom, már bocs.
Nem az a megoldás, hogy farmolj, mert te se farmoltál dexre, amikor volt egy strength builded. A DaS pont arról szól, hogy kiválasztasz kb 3 attribútumot, és azt tolod. Mindet nincs értelme felhúzni. Olyan meg nincs, hogy 14 bossra jó volt a karakterem, egyre meg nem jó Mindre jó.
A gyűrúk jók, növelik staminát, hp-t, attack-et, az egyéb gyűrűk nekem nem kellenek, mert nem speckó karakterrel nyomom.
Holnap veszek plust, szívesen átamod shareplayben, villogtasd kicsit a tudásod. Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.24. 19:03:16