5896
-
#3770 Ja az a tiszta kékesszürke. :D
Nem tudom...hosszú farokkal. :D -
#3769 - Dark Gundyr (elsőre) -
#3768 Nevet kérek -
#3767 terhes pati. :D -
#3766 ki? :D -
#3765 - Terhes patkány (3x-ra, ennek nem tudom megszokni soha a sebességét meg az öklelését sem tudom kivédeni) -
#3764 Tuti nem köze nincs a statodnak ehhez már. -
SlickAdam #3763 ketlem, de meg egy thunder defense gyuruvel 2-3 helyett lehet 3-4 csapast is kibirnal. az mar sokat segitene.:) -
Ulthane #3762 Na, feltoltam strength-t 20-ra.
Hat kivancsi vagyok igy elsore levagom e holnap....
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.24. 21:17:02 -
#3761 - Sellőlány (2x mert elsőre elhülyéskedtem....:D) -
LBandi77 #3760 Ja de nem is 2 perc alatt értél oda hozzá. -
#3759 Ja bocs. :) -
#3758 NG+
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 20:52:24 -
-
#3756 +
- Sulivyn (elsőre)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 20:53:02 -
#3755 visszanéztem cleric beast meg gundyr killjeimet. Hát clericnek kb 5* annyi hpja volt, mint első boss, de lehet keveset mondok -
#3754 ja értem.hát ez igaz. meg mondjuk lehet még valami új is mint a bb volt :D -
#3753 Elvileg soulsra mondták. BB nem az. Nevében legalábbis :p -
#3752 hát kíváncsi leszek ugye azt modnták az utolsó ilyen stílusú játékuk volt.de hát ezeknek nem szabad hinni.mint hogy nem lesz dlc se a ds2höz ugye :DD és lett 3 és újrakiadás is xd tuti lesz valami souls féle játék kizárt hogy ne legyen főleg a 3rész sikere után:) -
Timplur #3751 Na még 2 boss letudva
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ennél a bossnál 10 halál után nem számoltam,el is fogyott az ember:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3750 Remélem E3on bejelentik a köv "souls" játékot (BB2) :D -
#3749 még több anál
sajnos sokára lesz még az hogy megtudjuk -
LBandi77 #3748 Menni fog nyugi,az utolsó 3-nak más a RITMUSA különösen a nevenincsnek,ha át tudod állítani fejben és a kezedben akkor sima lesz.
-
#3747 Princenél vagy? Én nekem volt vagy 7-8 próbám shieldel aztán váltottam a dual katanara és úgy elsőre lement.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#3746 az igazi nehéz bossok a nameless king a princes és az utolsó boss a többi csak mese :D ezek 2fázisúak és nehezek. -
#3745 Kíváncsi leszek mi lesz DLCben -
LBandi77 #3744 Mostmár elég lesz csak az újakat írni,sokáig tart olvasni a felsorolást. -
#3743 NG+ vagy toljak kis BBt? -
Ulthane #3742 Most mélyponton vagyok a játékkal. Csömöröm van, utálom, a bossig vezető úttól is ideges leszek, hogy annyit kell megtenni. Egész biztos vagyok benne, hogy meg lehet csinálni ilyen karival is, ami most van nekem. Betett Gundír papa 5 órás maratonja, de azt is megcsináltam. Nem akarok már ilyen hosszú harcokat. A többi boss 3-4 próbából ment, Pontiac is, Dancer is, a szerintetek legnehezebbek.
A kétfázisú bossok a mumusaim. Sose bírtam őket. Az olyan dolog, hogy belépek az arénába, és a fejemre esik a köcsög, attól szétvág az ideg. Mert az nem ügyesség kérdése. Az fejlesztői parasztság.
Végig fogom játszani, biztos. Ha nagyon nem megy, majd koopolok.
De azt akkor is visszautasítom, hogy azért nem megy, mert nincs elég vitalitym és strengthem. Másnak sincs, mégis lenyomta. -
#3741 NG+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Az első lovag (elsőre lement)
- A nagy kutyaszerű (elsőre lement)
- Dancer (elsőre lement)
- Fa (elsőre lement)
- Crystal (elsőre lement)
- tüzvarázsló (elsőre)
- abygél (elsőre)
- alvilág istene (elsőre)
- Koronás (elsőre) -
#3740 NG+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- Az első lovag (elsőre lement)
- A nagy kutyaszerű (elsőre lement)
- Dancer (elsőre lement)
- Fa (elsőre lement)
- Crystal (elsőre lement)
- tüzvarázsló (elsőre)
- abygél (elsőre)
- alvilág istene (elsőre)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.24. 19:35:57 -
SlickAdam #3739 tegnap - kis, mar-mar tradicionalis szivatason kivul - kb 4-5 oran keresztul drukkoltunk darky-nak. te hol voltal? :) ugyanott jart ahol most te. kb ugyanolyan szinten, ugyanolyan statokkal. eg es föld az ö es te produkciod. DE en tenyleg elhiszem, hogy csak rossz passzban vagy. komolyan.
en szivesen segitek. de elsö heten, mikor meg mindenkinek uj minden meter a jatekban, nem fogunk tan konkretumokrol beszelni...
ja es en nem kertem segitseget senkitol, h ezt dörgöld az orrom ala...
szerk.: es igen, a "milyen gyürüd van?" kerdes igenis segitseg... de te kritikanak elsz meg mindent, ha rosszul erint. ez is szep vilagnezet.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.04.24. 19:17:49 -
SlickAdam #3738 "Figyelj, lvl 80 eleg. Nem csak az a build van, amit te tolsz. Te full nehez pancel, pajzs, lomha geci vagy, erőre gyúrtál. Van ilyen karakter IS. 40-es dexem van, stamina szintén, HP 1000 felett. Ez a karakter elég. "
na pont ezert ne add at az iranyitast! az en 100 oram nem a tiedhez hasonlo karakterrel szuletett. de felölem kiprobalhatjuk. biztos csusznek, de a mai hasfajos produkciodat valszeg megütnem.:) kell az ugribugri (burgundi csempjön?), mindig 70% terheles alatt voltam, hogy szökkenhessek, ha kell.
"Eddig is eljutottam ide, hat vágásból vágtam le az óriást, amit te szúrktáltál fél óráig."
ja, 6 vagasbol a special tamadasaval a kardnak, amit beraktak a keszitok az oltarhoz. tudod azt ugy is kell leverni. fel ora? mirol beszelsz? :)
"A gyűrúk jók, növelik staminát, hp-t, attack-et, az egyéb gyűrűk nekem nem kellenek, mert nem speckó karakterrel nyomom. "
igaz, nehogy csaljal!!! -
#3737 Nyugi, kicsit viccelődnek mindannyian de jót akarnak. :) -
#3736 Na én nekimegyek a part3-nak. :D -
Ulthane #3735 Az meg a másik, hogy amíg nem végeztetek a játékkal, addig itt szívtátok egymás pálcáját, ahogy végeztetek vele, szartatok arra, aki még nem. Gyakorlatilag Dark és Bandin kívül lófasz senki nem segít, a rendkívül intelligens "felszálltál az análvonatra szétkúrták a segged" típusú, Myselor-féle hozzászólásokkal bíztatjátok azt, aki mondjuk nem a DaS-on nőtt fel.
Ahelyett, hogy segítenétek. Mint akkor, amikor még te magad is toltad, és érdekedben állt, hogy más segítsen. Most, hogy vége, segítség nuku, megy a béna vagy, meg a fikázás, meg a milyen gyűrűt használsz féle parasztkodás.
Gratula Rendkívül intelligens viselkedés. -
#3734 Én kiváncsi lennék erre mármint távirányitáson, ha van jo uppod.
Igen amiben megegyeztünk Slick-el valóban valamit segít amit mond, ruha meg stb, de ez csak PÓTOLJA a tudást.
Neked van tudás, nem ezt mondom, csak ez még fris boss, nem elég alkalmazni a régi dolgokat, mert azok csak alapnak jók.
Rá kell állni a Boss-ra, a támadásait csuklóból kell tudni.
Nekemis a Nameless sárkánya mennyivel egyszerűbb volt mikor már kiismertem.
A királyt is próbáltam kb 30x vagy több.
Ideges voltam.
Másnap 5.re ment kb....ennyi, az ember is nem mindegy milyen állapotban megy harcolni.
Meg kis csipetnyi mák is kell ha töltesz életet nehogy megbasszanak, mert sok boss nem enged tölteni életet. -
Ulthane #3733 Na, itt tudok írni rendesen.
Figyelj, lvl 80 eleg. Nem csak az a build van, amit te tolsz. Te full nehez pancel, pajzs, lomha geci vagy, erőre gyúrtál. Van ilyen karakter IS. 40-es dexem van, stamina szintén, HP 1000 felett. Ez a karakter elég.
Eddig is eljutottam ide, hat vágásból vágtam le az óriást, amit te szúrktáltál fél óráig. Szóval nem arról van szó, hogy béna vagyok. BB-ben pont te voltál az, aki megdícsért, milyen jól mozgok Azt is kiplatináztam.
Most kurva szar formában voltam, begörcsöltem erre a bossra, egyáltalán nem érzem, nem tudom mit kéne tenni. Már idegből rohangálok össze vissza. Az meg nem bénaság kérdése, hogy belépsz az arénába, és a fejedre esik a boss, és meghalsz. Az nem az én bénaságom, már bocs.
Nem az a megoldás, hogy farmolj, mert te se farmoltál dexre, amikor volt egy strength builded. A DaS pont arról szól, hogy kiválasztasz kb 3 attribútumot, és azt tolod. Mindet nincs értelme felhúzni. Olyan meg nincs, hogy 14 bossra jó volt a karakterem, egyre meg nem jó Mindre jó.
A gyűrúk jók, növelik staminát, hp-t, attack-et, az egyéb gyűrűk nekem nem kellenek, mert nem speckó karakterrel nyomom.
Holnap veszek plust, szívesen átamod shareplayben, villogtasd kicsit a tudásod.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.24. 19:03:16 -
#3732 Nálam az a vicc hogy pvp volt és a háta mögött sebződtem
:DDDD
de meghalt. :D -
Bandicoot #3731 Csak valami ping szűrő rohadtul nem ártana mert az amikor én vagyok a server de belép a paraszt és minden elkezd lagolni kegyetlenül meg 10-20 méterekből csapkodjuk egymást teleportálgatva az nem fun.... Hát még amikor réütök vagy 5-öt...És kb 2-3 másodperccet késöbb mutatja hogy zuhant az élete....