ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #2819
    Inkább röviden tömören mert itt lehet félreértések adódnak.....

A JÁTÉK AZÉRT KÖNNYŰ EDIG mert a buta taktikám, nem vágom a sorozatot, max 10 proba elég, de ezt úgy, hogy ALIG használom ki a játék dolgait, BB-ben is alig használtam, a menet egyforma, mégis ott szoptam többet, ezért mondtam.

És MÉG1x.
    A mobokat nehogy valaki azt hidje ELHAGYOM!!!!
    Mert ezt akarjtok kihozni ahogy látom.

NEM...hanem MAX 2x csinálom azt hogy ledállok unalmas fightokat vívni, azért basznak szájba, sokszor ilyen kicsik amiket leöltem előtte, mert türelmetlen vagyok, mennék tovább, a gyüjtögetés, a minibossok, meg bossok na azok érdekelnek.

Ha eddig végignézitek a videómat, sehol 1 ellenfél nem maradt ugy hogy azt ne öltem volna le, max olyan hogy na egy helyen van 30 rák és megöltem csak 20-at.

De nem ösztönöz semmi!
    A souls ösztönözne HA LENNE.

Semmi, annyira kevés lelkeket kapok hogy még farmolni is unalmasabb mint a BB-ben néha megálni leölni pár mobo Echoért.

Na kb ez a lényeg.
    Mindenki nyugoodjon meg, ha nem is sorrendben, de mindenki meghal...nem hagyok el véglegesen senkit.
    Csak elsőnek mint mondtam a Kigyónál nem jöttem rá a dolog nyitjára, meg ott volt a katapult, ezért hagytam végére, a Phantom meg ezeket meg mert mire odafutok elunom az agyam, és próbálkozni kell meglesni mit támad stb...

És hát srácok este meló után fáradtan játszva a mob öldöklés nem feltétlen válík annyira szórakoztatóvá.
    Majd ha az első végigjáték megvan, akkor azt mondom maradok nagyon nagyon szétnézni a pályákon, de most ilyen "szerintem hirtelen mindent felszedtem megöltem" végigjáték a célom... :)

Félre ne értsétek nem haragszom a kritikákért, meglátásokért, de ez így ebben a formában hogy elhagyok ellenfeleket, nem helytálló....

Csak max elhalasztom. Nem mindegy!

Most erről meg nem tehetek hogy felbasznak ezek az idióta megoldások, hogy minden geci szarba elakad a karakterem.
    Érdekes amikor nem akadt el megöltem a boss-t.
    Akkor sem bénábban nyomtam a gombokat, ugyanúgy időre gurultam, stb, csak nem akadtam pl bele a testébe.....
    Ezt utáltam a BB-ben is ám, Kos-nál agyfaszt kaptam a vízben.
    Ebben egykutya a 2-ő játék. :)