5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
  • Ulthane
    Vigilt vagy sigilt meggyogyitsam?
  • Moby
    Tegnap a két köcsög krokinál a másodikat próbáltam földervinni, de vesztésre álltam. Csaptam egyet a levegőbe, amikor úgy gondoltam, hogy harapni fog, de közben nem is láttam merre van. Egyszer sem sikerült szándékosan sem, de sikerült bevigyek vakon egy critical hitet neki. 110% pure mák. Megkapta a parryt természetesen, el is feküdt.
  • darkSectorxxx #2845
    Én is nem akartam játszani ma pihenni....de azért kb 22:00-ig mégiscsak nyomom.

Nem tudok sem Gears 4-ezni sem a Sunset Overdrive....maradt a das 3. :D
  • darkSectorxxx #2844
    Amúgy nekem Das3-ban ez a tüzes démon boss aki látta a stream-et tudja hogy sokkal előbb meghalt volna, de ez az amit beszéltem, 1x látnod kell a boss-t legalább végig, addig max makkod lehet.

Amikor 2-3 csapást kellett volna bevinni a végén meglepetésemre felrobbant....na ha ezt tudtam volna, sokkal hamarabb hal meg....szóval ez kurvára nem feltétlen tapasztalat kérdése, hogy ki mennyit szenved.
  • TDC Geronimo
    En is*
  • TDC Geronimo
    Na este vegre tudom ennis folytatni. 10 boss utani resz jon :y
  • darkSectorxxx #2841
    Hát a DLC alatt mintha annyi ideig futottam volna én is. :D Mint Forest! :D
  • Moby
    Ez maximum úgy lehetett, hogy túl triviális volt, és nem hitted el, hogy tényleg az AZ :D
  • TDC Geronimo
    Videot nem latom telon de gondolom cathedralos boss. Nekem is masodjara lett meg mert elsore engem is elatkoztak :D
  • LBandi77
    Deeeeeee.
  • darkSectorxxx #2837
    Fasza, mert próbáltam párszor az eleje felé, ott a híd után mikor először mész a dagi boszorkányhoz a nagy tábortűznél...igaz később teleportáltam oda, szóval ez a játék 8.-9. órájában lehetett
  • Moby
    NEEEEEE :D
  • LBandi77
    Értem én hogy nem szükséges,csak próbálj ki dolgokat.Amikor az 1. parrym összejött das1 utánna mindenkit parryzni akartam,haltam is rendesen viszont ha összejön az fasza érzés.
  • LBandi77
    Most kipróbálom.
  • darkSectorxxx #2833
    Jó persze a játék végéig csak tippelek....ember-t illetően.

De...
    Próbáltam.
    A lényeg a hangsúlyon van. :D

Aztán, egyelőre még nem érzem azt hogy annyira elakadok, hogy nekem szükségem lenne rá.
    Vagy szerintetek, amenynit átlagban én halok az nekem azt jelenti hogy nehéz? :D
    Messze járok még attól hogy nekem ez nehéz legyen. :D

Most ez a lasuulás meg aelakadok minden faszba idegesít ja káromkodok, de ez nem azt jelenti, hogy annyira nehéz a játék, hiszen akkor nem oldanám meg kevesebb halálból, de mégis megvan....majd érdekel később mik lesznek persze, csak eddigiek alapján.

Látod kigyót is elsőnek tudtam hogy a látszat csal, szinte érintethetetlennek tűnt, aztán nesze a videóm végefelé.

A "Hunterek-re" én így hívom a lovagokat amiket csak 1x lehet megölni, annyira egyszerűek mint az 1x1, legalábbis edig, mert ugye kitaláltam egy taktikát, és eddig mindegyik döglött tőle....Mindez úgy, hogy még csak elgurulni sem fáradoztam sok esetben....mert nem volt szükséges.
  • SlickAdam
    megatkoztak, csak masodjara sikerult... :(
  • SlickAdam
    szerintem invasion-el nem kapok proof of concord kept-et...
    csak ha megideznek AUTOMATIKUSAN egy dark spirit invazio eseten. na az elöbb volt ilyen. 3 ora alatt 1...
  • LBandi77
    Baszki nem hiszed el de én itt meghaltam,nem vágtam mit kell csinálni és eltörtem a kardot.
  • LBandi77
    Hát hidd el az a 30% jól fog jönni még.
    Egyébként próbáltál már azzal a pajzzsal parryzni,vagy rúgtad már meg 1 lovagnak a pajzsát és utánna leszúrni?Iszonyatosan sok lehetőség van a játékban és semmit nem próbálsz ki belőlük.
  • darkSectorxxx #2828
    Betettek pár mob-ot boss-nak, mert szabadságon volt a dizájner. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.19. 18:00:51
  • Ulthane
    Mondom en.
  • Moby
    Itt én is csak a szemem forgattam, hogy ez aztán meg wtf vót?
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.04.19. 18:00:25
  • darkSectorxxx #2825
    Én 2.-ra, elsőre megkurtak a fekete csillagok. :D
    De amúgy ha megúszod őket télleg lol.
    De amúgy a legtöbb ilyen lol kategória, igaz azokhoz 1-2 menet kell hogy lásd a mozdulatait.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.19. 17:59:59
  • Ulthane
    Ez egy vicc volt, aki nem nyomja le elsore, az hagyja abba a jatekot.

• darkSectorxxx #2823
    Hát akkor egségedre.
    Nekem elég max 2x, talán ha soul-ért megérné, vagy item-ért, de semmi, igazából az egy dolog hogy én Das-hoz nem értek annyira, az item-eket is csak a leírás alapján gyanítom mikre lehetnek.

De isten az atyám nem a játék szarozása miatt, de valahol baszottul nem erőlteti a játék a használatukat ám.

Ez az Ember is például, az a 30% amit ad nekem amiket ütnek rám hát kb olymindegy hogy van-e vagy nincs.
  • darkSectorxxx #2822
    Dehogynem, ezt mondtam is....
    Rüheltem.
    Undorító szargeci , de ez van a játék része, ott nem volt alternatíva, itt van.
  • darkSectorxxx #2821
    Jó csak nehogy az legyen hogy bárki azt hidje kihagyom, meg azért futok mert egyesével apránként nem tudom megölni őket, vagy 2-el 3-al akár, persze ha lenne kedvem is hozzá.
    Ez olyan mint a BB-ben a Boss, ott van Laurence.

Most állj neki NG7+ -ban a boss próbálgatásakor mindig nekimenni a nagy baltásnak, meg akik ott vannak útközbe.

1x levertem a baltát, max 2x azt ennyi?
    Mi értelme lett volna mindig?
    Semmi, csak a vial megy el vagy meghalok a buzi magic-jébe.

Hát nekem nem 25 óra lett volna, hanem 225 óra. Na ja persze, még elfutni is undorító volt mert ugye pont akkora meg ott van ahol és amekkora ajtón kéne bemenni.
    Ez a játék egy legocsmányabb és undorítóbb része volt.
    Rüheltem, ahogy Laurence-t is.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.19. 17:49:12
  • darkSectorxxx #2820
    Pontosan, ezt sokszor írtam....már a Das1-2-nél is....
  • darkSectorxxx #2819
    Inkább röviden tömören mert itt lehet félreértések adódnak.....

A JÁTÉK AZÉRT KÖNNYŰ EDIG mert a buta taktikám, nem vágom a sorozatot, max 10 proba elég, de ezt úgy, hogy ALIG használom ki a játék dolgait, BB-ben is alig használtam, a menet egyforma, mégis ott szoptam többet, ezért mondtam.

És MÉG1x.
    A mobokat nehogy valaki azt hidje ELHAGYOM!!!!
    Mert ezt akarjtok kihozni ahogy látom.

NEM...hanem MAX 2x csinálom azt hogy ledállok unalmas fightokat vívni, azért basznak szájba, sokszor ilyen kicsik amiket leöltem előtte, mert türelmetlen vagyok, mennék tovább, a gyüjtögetés, a minibossok, meg bossok na azok érdekelnek.

Ha eddig végignézitek a videómat, sehol 1 ellenfél nem maradt ugy hogy azt ne öltem volna le, max olyan hogy na egy helyen van 30 rák és megöltem csak 20-at.

De nem ösztönöz semmi!
    A souls ösztönözne HA LENNE.

Semmi, annyira kevés lelkeket kapok hogy még farmolni is unalmasabb mint a BB-ben néha megálni leölni pár mobo Echoért.

Na kb ez a lényeg.
    Mindenki nyugoodjon meg, ha nem is sorrendben, de mindenki meghal...nem hagyok el véglegesen senkit.
    Csak elsőnek mint mondtam a Kigyónál nem jöttem rá a dolog nyitjára, meg ott volt a katapult, ezért hagytam végére, a Phantom meg ezeket meg mert mire odafutok elunom az agyam, és próbálkozni kell meglesni mit támad stb...

És hát srácok este meló után fáradtan játszva a mob öldöklés nem feltétlen válík annyira szórakoztatóvá.
    Majd ha az első végigjáték megvan, akkor azt mondom maradok nagyon nagyon szétnézni a pályákon, de most ilyen "szerintem hirtelen mindent felszedtem megöltem" végigjáték a célom... :)

Félre ne értsétek nem haragszom a kritikákért, meglátásokért, de ez így ebben a formában hogy elhagyok ellenfeleket, nem helytálló....

Csak max elhalasztom. Nem mindegy!

Most erről meg nem tehetek hogy felbasznak ezek az idióta megoldások, hogy minden geci szarba elakad a karakterem.
    Érdekes amikor nem akadt el megöltem a boss-t.
    Akkor sem bénábban nyomtam a gombokat, ugyanúgy időre gurultam, stb, csak nem akadtam pl bele a testébe.....
    Ezt utáltam a BB-ben is ám, Kos-nál agyfaszt kaptam a vízben.
    Ebben egykutya a 2-ő játék. :)
  • Myselor
    ezek is jól elvannak :D

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.19. 17:34:28
  • LBandi77
    Az isteni bb-ben jó dolog vialt farmolni,nem unalmas és ostoba?
  • Myselor
    én nem unom.szívesen farmolgatom őket.és sok ellenféllek jó harcolni pl a pajzsos lovagokkal :D
  • LBandi77
    Akkor fuss el a kezedben a döntés.
  • LBandi77
    Mondjuk úgy hogy a te kezed nem áll rá.
  • darkSectorxxx #2813
    Nem BB style, hanem Dark style.
    Unalmas, keci unalmas sokadszorra mob-ot ölni....ez problem?
  • darkSectorxxx #2812
    Nem, max egyesek fejében.

Nálam kurva egyszerű, a mobok ölése nem annyira köt le, geciunalmas.
    Egyik alkalommal leverek mindenkit, másodikkal is, ddde 3x-ra a herezacskóm kíván minden próbálkozáskor 20percet fight-al tölteni, nekem a Boss-ok számítanak...mindenkit levertem mikor elsőre megtaláltam, mert új mobok, max 2x, de amúgy csak untat, megy vele az idő....
    Értelme meg nincs.

Pajzs meg egy rittyó segszar cucc, arra jó hogy max 2 ütést kivédj, vagy lövedéket, aztán ennyi, jónapot, egy kombo ami legalább 3 ütés, vagy ha 2-en legalább ütnek egyszerre, feldughatod a pajzsot a valagadba, mert kb annyit ér.
    Csak irritál de komolyan.

Inkább meztelenül egy szál faszba játszok...ahogy a démonnál.
  • darkSectorxxx #2811
    Ez nem nehéz, hanem ostoba egy játék. A kivitelezés és irányítás együtt. :)
  • LBandi77
    Dual katanát próbáld meg az még szokatlan az embereknek és kevés staminát fogyaszt.
  • SlickAdam
    de akkor nem az az item lesz, amit gyüjteni akarok...

ja es pvp-ben elverzik az alap kari, a jancsivitéz? akkor az eleg pfff.
    hiaba 2 gyengebb jatekost kuld ram, egyszerre ramugranak akkor 1 mp alatt utik at a pajzsomat es a 3. mp-ben mar halott vagyok