-
Az atók irányítása igenis hulladék, illúzióromboló, idegesítő. Az oké, hogy nem autós játék, de érdekes módon más játékokban meg tudták csinálni... Ja, és itt a fejlesztő csapatban vannak olyan tagok, akik csináltak már autós játékot. Ehhez képes az eredmény nem ezt mutatja.
Ugyan ez van a helikopterrel. Tudom kezelni nem azzal van a gond. Egyszerűen a legrosszabb megoldás amit valaha láttam. A már többször említett Battlefield 4-ben istencsászár, de még a Far Cry 4-ben is iszonyat jól megoldották. Mind a két játékban imádtam röpködni, de itt hányom kell tőle :D Pedig ez játék meg kiköpött Far Cry TPS, csak annyi a különbség, hogy a Far Cry-ban irányíthatóak az autók meg a helikopter is :D A motorról meg nem is mondok semmit. Ez a helyben fordulás 0,2 sec alatt... helyben állva - vagy kis sebességgel fordulás valamelyik irányba + SHIFT....nem hittem a szememnek :D A földön pörgő helikopter is megér egy misét :D
Ez a "hogy melyik oldalon nézzen az ember" meg tagadhatatlanul Bug. Jó, ha egy doboz bal oldalán nézek ki akkor legyen jobb oldalt az ember, ha a jobb oldalán akkor meg legyen bal oldat. De ha kibújok fedezék mögül ne maradjon már úgy :D
Kisebb Grafikus bogokkal is találkoztam, illetve elég lassú volt a játék,de rájöttem, hogy valamiért Borderless Windows módban futott a játék :D Visszaállítottam Full Screen-re, és kapásból duplájára gyorsult a játék és a grafikai bugok is eltűntek :D
Illetve lenne még egy kérdésem: szeretem a kihívásokat, a legnehezebb szinten tolom, levettem gyakorlatilag mindent a HUD-ról. Ezek a TAG-elések kifejezetten zavarnak, nem akarom tudni merre járnak az ellenfelek :D Gyakorlatilag csupaszon megyek. Viszont rá vagyok kényszerítve a minimapra, mert anélkül mindig a nagy térképet kell néznem hogy merre van a küldetés. A minimap viszont jelzi az ellenfeleket ami meg nem jó :D Talált-e valaki olyan beállítást, amin a Minimap nem jelzik az ellenfelet? :D
Ui: Még mindig az mondom hogy "Must have!" játék, de azért egy picit törhetnék magukat hogy javítsák ezeket :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.24. 08:29:44