810
-
#330 Megvan. -
#329 Mit csináltam rosszul?
Az új térképen megakadtam az egyik főküldetéssel. Ki kéne menekíteni egy emberkét és aztán beszélni vele. A kimenekítés sikerül, lelép egy kocsival (valamiért a kis köcsög lő rám), én meg követem. Gondolom ha elér egy pontra akkor lehet vele beszélni. A gond az, hogy autókázás közben átlépjük az Open Béta határát. -
#328 Itt az észt csak Te osztod, mert olyan Laza vagy, mint a pötsöm ... ;)
Gondolom az is idegesítő, hogy a falon nem tudsz átmenni motorral. Meg hogy ha lábon lősz valakit, akkor nem kezd el sántítani. Ideje lenne kimenni az életbe, nem csak a gép előtt kockulni, ez még mindig csak egy játék lesz. Ha neked nem tetszik, leírhatod normálisan, és így tehet az is, akinek (micsoda szentségtörés és igénytelenség) de véletlenül elnyerte a tetszését.
Minimap: nekem legnehezebb fokozaton lókukit sem mutat a minimapon, csak miután megláttam az illetőt. Nem kell használni drónt meg távcsövet és nem fog mutatni senkit sem. Ja bocsi, már megint ez az észosztás...
Csak annyit mertem írni, hogy nekem (NEKEM), a folyamatos fikázás közben, mer' az divat, hiánypótló és 12 jó magyar ezrest simán megér, így nem bánom az előrendelést. -
#327 Én nem akadok el. A motor mindenen átmegy és autóval sem az úton közlekedek.
Leköpött egy láma, ez normális? :-D
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.02.24. 16:45:29 -
#325 Sok olyan dolog van ezzel a játékkal, ami miatt élvezhetetlen, de egy paródia coop lövöldének jó .... csak nem ezen az áron :) de valszeg hamar le fogják akciózni.
Pl elég idegesítő, hogy az utat levágva árkon-bokron át mennék a crossmotorral, és minden kavicsban elakad ... ellenben egy magasabb hegyről is ha jól esel talpra mehetsz tovább :)
A minimapon jelzett ellenfelek pont a taktikázás szükségességét, a minden sarkon bekukucskálást öli ki. -
#324 Hiába osztod az észt, az igénytelenség a Te problémád marad ... ;) -
#323 Az atók irányítása igenis hulladék, illúzióromboló, idegesítő. Az oké, hogy nem autós játék, de érdekes módon más játékokban meg tudták csinálni... Ja, és itt a fejlesztő csapatban vannak olyan tagok, akik csináltak már autós játékot. Ehhez képes az eredmény nem ezt mutatja.
Ugyan ez van a helikopterrel. Tudom kezelni nem azzal van a gond. Egyszerűen a legrosszabb megoldás amit valaha láttam. A már többször említett Battlefield 4-ben istencsászár, de még a Far Cry 4-ben is iszonyat jól megoldották. Mind a két játékban imádtam röpködni, de itt hányom kell tőle :D Pedig ez játék meg kiköpött Far Cry TPS, csak annyi a különbség, hogy a Far Cry-ban irányíthatóak az autók meg a helikopter is :D A motorról meg nem is mondok semmit. Ez a helyben fordulás 0,2 sec alatt... helyben állva - vagy kis sebességgel fordulás valamelyik irányba + SHIFT....nem hittem a szememnek :D A földön pörgő helikopter is megér egy misét :D
Ez a "hogy melyik oldalon nézzen az ember" meg tagadhatatlanul Bug. Jó, ha egy doboz bal oldalán nézek ki akkor legyen jobb oldalt az ember, ha a jobb oldalán akkor meg legyen bal oldat. De ha kibújok fedezék mögül ne maradjon már úgy :D
Kisebb Grafikus bogokkal is találkoztam, illetve elég lassú volt a játék,de rájöttem, hogy valamiért Borderless Windows módban futott a játék :D Visszaállítottam Full Screen-re, és kapásból duplájára gyorsult a játék és a grafikai bugok is eltűntek :D
Illetve lenne még egy kérdésem: szeretem a kihívásokat, a legnehezebb szinten tolom, levettem gyakorlatilag mindent a HUD-ról. Ezek a TAG-elések kifejezetten zavarnak, nem akarom tudni merre járnak az ellenfelek :D Gyakorlatilag csupaszon megyek. Viszont rá vagyok kényszerítve a minimapra, mert anélkül mindig a nagy térképet kell néznem hogy merre van a küldetés. A minimap viszont jelzi az ellenfeleket ami meg nem jó :D Talált-e valaki olyan beállítást, amin a Minimap nem jelzik az ellenfelet? :D
Ui: Még mindig az mondom hogy "Must have!" játék, de azért egy picit törhetnék magukat hogy javítsák ezeket :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.24. 08:29:44 -
#322 Köszönöm.
Nekem egyre jobban tetszik, pedig csak egyedül játszom. Bár a gépi társak elég hülyék sajnos.
A lila és a narancssárga frakció ellensége egymásnak? Benn voltam egy narancssárga bázison, jött egy lila helikopter és biztos nem mi lőttük le rakétával. -
stalker001 #321 Ilyen über mega fostos szart még életembe nem láttam. :D
Ennél már csak a mafia 3 szarabb, de ez legalább vicces.
Helikopterrel úgy lezuhanni hogy először felrobban aztán lehet kiszállni belőle... :D hihetetlen fos. :D Ft-ot nem ér.
Visszasírom a 2000-res éveket, akkor még tudtak játékot csinálni. -
#320 Áhh, ez ugyanolyan fos, mint volt. Fél óra után kiléptem és majdnem töröltem ... sokkal jobb játékok állnak a csőben, minthogy ekkora trágyahalmazra verjem az időt ... aztán a Mégsem-re nyomtam, lehet a hétvégén még belenézek, de ezért én pénzt nem fogok adni, az tuti. Kíváncsi leszek, hatalmas bukás szaga van a dolognak. -
#319 Nem. Ez egy teszt. Az itt elért minden eredmény törlésre kerül a teszt végeztével. -
#318 Kár hogy nem lehetett folytatni a zárt béta mentését. A megjelenéskor sem fogja megenni ezeket a mentéseket? -
#317 Ja karbantartás van ,kb 22.30-ig.....
Ezért beta,hogy teszteljék....
-
#316 Nem mennek a szerverek vagy mi van? -
Gabe18 #315 Nem olyan rossz ez.
A járművek irányítása tényleg a legegyszerűbb gagyi, de gyanítom itt a járművek leginkább csak annyi szerepet hoznak hogy eljuss A-ból B-be, ahol a kommandózást megkezdheted.
Az akció része meg szerintem rendben van, nem olyan könnyű ez. Egy-egy helyőrség likvidálása még nem is nehéz, de mikor megjön az erősítés több felől, akkor már kialakulnak jó kis harcok. Legalábbis mi ketten játszottuk, úgy azért meg lehetett borulni.
Az biztos hogy 19 ezret nem ér. Még ha ~12-ért jönne akkor azt mondom meggondolnám, igy egyelőre "majd egyszer" kategória. -
Tuhajohn #314 Hát nekem nagyon nem tetszik. Jobbat vértam. Division szerintem sokkal szebb és szórakoztatóbb.
Igaz, hogy csak bot csapattársakkal próbálatam, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne coop-ban. -
#313 5 óra játék után nem bánom az előrendelést, sőt. Alig várom a megjelenést.
- Autók? Ahhoz, hogy eljuttassanak A-ból B-be, teljesen rendben van. Ez még sem egy autós játék.
- Helikopter? Teljesen jó. Meg kell tanulni kezelni.
- AI? Az új területen azért van szivattyú keményen. Ott Rambo nem húzza sokáig.
- Az egér görgő megnyomásával tudod váltani, hogy melyik oldalon nézzen az ember :) Nekem nem tűnt fel, hogy váltogatná, max a tereptárgyak indokolják. -
#312 hát ez 19 ezret nem ér az biztos :D -
#311 Hát én sajnos nem vettem észre, hogy bármit is javítottak volna:
- autók irányítása pocsék
- helikopter irányítása pocsék (talán egy picit gyorsabban fordul)
- AI gyenge még a legnehezebb fokozaton is
- és még mindig váltogatja a nézetet a játék magától. Van hogy bal oldalt van az emberünk, van hogy jobb oldalt. BORZASZTÓ idegesítő, nem is értem ,hogy ezt a "pici" hibát miért nem sikerült orvosolniuk...
ettől függetlenül megveszem :D Csapatmunka, óriási pálya, "kosztümizálható" fegyverek, minden ami kell :D -
Jude666 #310 Borzasztó egy játék (akárcsak a Ubi idei felhozatala)
2000 Ft-nál többet nem ér. -
#309 Szerintem meg javult az autók irányítása, nem is keveset. Helikopterben még nem ültem, arról nem tudok nyilatkozni.
Amúgy a legjobb vétel a UBI saját boltja, ha van 100 UBI pontotok (én csak DIvision-özök, de volt majdnem 200), ugyanis annyiért ad 20% kedvezéyt. A Gold verzió (alap + season pass + megjelenéskori bónuszok) így volt 72€, G2-n ez 70, plusz a biztosítások, plusz majd valamikor küldik, és már jártam úgy, hogy megjelenés után 2 nappal kaptam kulcsot (ami nem tragédia, csak bassza az ember agyát, mert egy hónappal korábban kifizette és para is volt, hogy jut-e egyáltalán) Így meg megjelenéskor azonnal mehet a start neki. -
#308 Nem nagyon helikoptereztem a 4-ben szóval nem tudom, de ha tippelnem kellene azt mondanám, nem olyan :) -
#307 hát jah a kocsik irányítása az borzasztó, a motorról meg ne is beszéljünk :D -
#306 De gondolom a helikopter irányítása még mindig nincs Battlefield 4 szinten ?!?!
Na az nagyon frankó lenne, ha pont úgy kellene irányítani... -
#305 Hát a fontosabb dolgokban én nem látok különbséget, talán csak a helikopter lett kicsit vezethetőbb, de az autók továbbra is súlytalan papírdobozok jégpályán csúszva. Talán kevesebb a grafikai hiba, de továbbra sem érzem azt ,hogy ez nekem már azonnal kellene, majd pár hónap múlva ha lemegy az ára és nagyjából össze is tákolják, bár továbbra is nagy félelmem ,hogy önismétlő grindparádé lesz az egész, annyi ,hogy marha nagy a terület, amin az időd nagy részét utazással töltheted. -
#304 mintha úgy vettem volna észre, hogy sikerült valamennyit javítani a játékon a zárt bétához képest.. vagy tévedek? -
Kaslerka #303 G2A-nál olcsóbbat én nem nagyon tudok. Trükközni a régióval szerintem nem érdemes. Áfával tudsz, hogy 0-ra teszed. Ill a Shield-el tudsz, hogy nem kéred. (Én sose szoktam és még nem volt problémám egy vásárlással sem. Ill hazudok, mert egyszer volt, de a srác 1 órán belül elnézést kért a használt kulcsért és refundolt.)
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.23. 11:23:32 -
#302 Láttam hogy létezik Steam-es verziója is a játéknak... Namármost ez úgy működik, hogy a steamben elindítot, az pedig behozza az Uplay-t, amibe belépve elindul a játék ? :D Ha igen, akkor maradok a sima Uplay verziónál, bármennyire is utálom az a felületet...
Más: G2A-nál tudtok olcsóbb helyet? Illetve G2A-ban érdemes trükközni a régiókkal hogy olcsóbb legyen, vagy esetleg ha más devizára váltok olcsóbb? -
#301 12.00 -
#300 Pedig mégcsak oldalakat sem kell visszaolvasni... -
ROBO35 #299 sziasztok nem tudja valaki magyar idö szerint mikor kezdödik a béta elöre köszönöm a választ!
-
#298 Nos az uplay újratelepítése után sikerült végre letölteni a preload-aot. -
#297 köszi -
#296 Hajnali tizenkettőkor.
Utoljára szerkesztette: bazccka, 2017.02.22. 19:24:50 -
#295 holnap hánykor indul a béta? -
#294 Nálam nem akar elindulni a preload letöltés.
"Az Uplay nem tudja elinditani a letöltést. Ellenőrizd hogy aktív-e az internetkapcsolatod és van-e elegendő hely a merevlemezen majd próbáld újra!" -
#293 És már tölthető. -
#292 *játsszatok -
#291 23-27 között open beta. Aki nem próbálta még ki, annak újabb esély. :)
Játszatok! :)
Enter a World With No Heroes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.20. 20:58:00 -