• hawkie22
    Na igen, fedezékrendszer nincs egyelöre, soloban a társaid addig nem nagyon csinálnak semmit, amíg nem utasítod öket, a szinkron-ölés valahogy nálam csak 1 emberrel müködik, 4-re sose tudtam beállítani.
    A helikopter vezetése egyszerüen fura. Ugye Shifttel emelkedsz, W-vel mennél elöre, de ha a kettöt együtt nyomod, akkor elöbb-utóbb, de inkább elöbb lezuhansz. Autó színtiszta árkád. :) Repülöt még nem próbáltam, motort csak egyszer, de az se egyszerü.
    Mutliban nyomtam párszor, kommunikáció egyelöre semmi a csapattagok között, még ha próbálkozol, akkor se válaszol senki, pedig van Voice-In chat. A térkép szép nagy, de a különbözö küldik iszonyat távolságra vannak egymástól. Eddig soloban akárhányszor próbáltam lapulva küldetést megcsinálni, valahogy mindig besült, pedig azt a rohadt mentöhelikoptert igencsak ellopnám. A sztori... majd meglátjuk, 2 óra játék után még nem derült ki semmi, igaz, föleg mellékküldetések mentek, illetve azokat csináltam random, ami a közelemben volt.
    Én csináltam egy Vasquez-t az Aliensböl, az egyetlen, ami nem stimmel, az a fejkendö, helyette hátrafordított baseballsapka van. xD

Meglátjuk, hogy mi lesz belöle márciusig, remélhetöleg lesz closed után open beta is, de egyelöre alap vétel helyett várakozólistára teszem a játékot, mert eddig nem gyözött meg 100%-osan. Lehet ez is olyan lesz, mint a Division, hogy az elején tetszik, aztán ahogy beleásod magad, lesz egyre unalmasabb és egy kaptafára menö, majd a sokadik DLC után lesz teljes értékü. Az is fent csücsül mindkét gépemen, de manapság alig logolok be, pedig fórumok alapján volna benne jelenleg tartalom.

Ha már a Syncron Shot jó lenne és 4-en 4 enemy-t kiiktathatnánk együtt, már akkor is örülnék és nyomnám tovább, de így...

Bocs a Wall of Text-ért.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.02.03. 18:15:38