810
-
#208 értem.. tehát a bétában nem a hibákat kell keresni.. taníts még kérlek.. -
#207 Hangulatot, zenét, az éjszaka alatt a folyó mellett felreppenő szentjánosbogarakat senki sem említi? :P
És talán ennél szebb grafot sem látni, főleg open world játékba. Persze nem tökéletes játék, de nem is úgy állok le játékkal játszani, hogy csak a hibákat figyelem. -
hawkie22 #206 De szerintem kezdek egy újat ma este, mert a skilleknél is egy kicsit félrement, nem arra, amit igazából akartam. Majd megnézzük. -
hawkie22 #205 Wildlands a UPlay-en.
Ha kaptál meghívót, akkor mennie kell. Bal felsö menüsorban Games-re kattint, majd a keresöbe beír 'Ghost Recon Wildlands' és ki kell hogy dobja a Closed Beta lehetöséget. -
ROBO35 #204 én sajna nem tudtam leszedni mert nics az uplayen de ez van sajna!
-
#203 -
hawkie22 #202 Na igen, fedezékrendszer nincs egyelöre, soloban a társaid addig nem nagyon csinálnak semmit, amíg nem utasítod öket, a szinkron-ölés valahogy nálam csak 1 emberrel müködik, 4-re sose tudtam beállítani.
A helikopter vezetése egyszerüen fura. Ugye Shifttel emelkedsz, W-vel mennél elöre, de ha a kettöt együtt nyomod, akkor elöbb-utóbb, de inkább elöbb lezuhansz. Autó színtiszta árkád. :) Repülöt még nem próbáltam, motort csak egyszer, de az se egyszerü.
Mutliban nyomtam párszor, kommunikáció egyelöre semmi a csapattagok között, még ha próbálkozol, akkor se válaszol senki, pedig van Voice-In chat. A térkép szép nagy, de a különbözö küldik iszonyat távolságra vannak egymástól. Eddig soloban akárhányszor próbáltam lapulva küldetést megcsinálni, valahogy mindig besült, pedig azt a rohadt mentöhelikoptert igencsak ellopnám. A sztori... majd meglátjuk, 2 óra játék után még nem derült ki semmi, igaz, föleg mellékküldetések mentek, illetve azokat csináltam random, ami a közelemben volt.
Én csináltam egy Vasquez-t az Aliensböl, az egyetlen, ami nem stimmel, az a fejkendö, helyette hátrafordított baseballsapka van. xD
Meglátjuk, hogy mi lesz belöle márciusig, remélhetöleg lesz closed után open beta is, de egyelöre alap vétel helyett várakozólistára teszem a játékot, mert eddig nem gyözött meg 100%-osan. Lehet ez is olyan lesz, mint a Division, hogy az elején tetszik, aztán ahogy beleásod magad, lesz egyre unalmasabb és egy kaptafára menö, majd a sokadik DLC után lesz teljes értékü. Az is fent csücsül mindkét gépemen, de manapság alig logolok be, pedig fórumok alapján volna benne jelenleg tartalom.
Ha már a Syncron Shot jó lenne és 4-en 4 enemy-t kiiktathatnánk együtt, már akkor is örülnék és nyomnám tovább, de így...
Bocs a Wall of Text-ért.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.02.03. 18:15:38 -
#201 Hát ez borzasztó :D Fedezék rendszer megszűnt létezni, pedig azt hittem, hogy néhány dolgot azért átemelnek a Divisionből. A járművek irányítása...:DSA:D:AS:DSA Watchdogsban is borzalmas volt, de erre rátettek egy lapáttal: még szarabb lett. A lövöldözés...nagyon fura. Ubinak lesz melója március elejéig. -
#200 az autó irányítása borzalmas, a motor nevetséges, a helikopter siralmas, a célzás naaaagyon furcsa, coop-ba nem mutat nálam semmit a térkép
egyetlen pozitívum eddig.. a csirkék felrobbannak :DD -
#199 Mi a gond vele kicsit pontosabban? -
#198 Sziasztok! Amennyiben van valakinek feleslegben, én is szívesen elfogadnék egy Beta kulcsot. Fel voltam iratkozva a Beta-ra de nem kaptam kulcsot úgyhog, gondolom ez így bukó. Ezt már jó lenne kipróbálni vásárlás előtt, nem úgy mint tavaly a Division-t. -
#197 karaktergenerálással elvoltam vagy 10percig, de valahogy nem épp olyan a játék, mint amire számítottam, a helikopter kezelhetősége wtf, a harcrendszer szintén.. a térkép szép nagynak tűnik még helikopterrel is, de valahogy eddig a játékmenet számomra egy hatalmas EHH... :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.03. 17:03:00 -
ROBO35 #196 sziasztok tudnáton képet feltölteni hogy kell leszedni mert sehogy sem jo! -
hawkie22 #195 Belépsz Uplay-be, majd a keresöbe beírod, hogy Ghost Recon Wildlands Closed Beta. Kidobja, letöltöd, játszol.
Én is elkezdtem ma, azt kell mondjam, most valamit nagyon eltalált az Ubisoft optimalizálás terén, a laptopomon röccenésmentesen fut 30-32 fps-el mediumon (i5-5200 2.2GHz, 16GB RAM, ATI Radeon R9 M375, 2 GB, SSD-röl). Az élmény eddig 5 pont, multiban mentem ismeretlenekkel. Buktuk ugyan a küldit, de annyi baj legyen. :) Lehet, hogy elöször soloban kéne mennem, hogy legalább a billentyükkel tisztában legyek, meg hogy mi merre hány méter. De a helikopterezés az nagy poén volt. -
ROBO35 #194 szia engem is meghivtak de semmit nem találtamaz uplayemben! -
#193 ha esetleg valakinek akad 1 feles meghivoja, el fogadnám :) -
#192 Nekem bejön ez a nagy terület. Nekem meg pont abból szokott elegem lenni, hogy Skyrim módjára a játékokba teszek egy lépést és már kapok is valami küldetést pedig csak mentem nézelődni egyet xD Fallout 4 ez miatt nem tetszett. Persze izlések és pofonok! -
ROBO35 #191 engem meghivtam rá de sehol nem látomsa játékot le se tudtam szedni hol lehet megtalálnia kodot? -
#190 Nem rossz ez, csak kár volt ekkora marha nagy térképet csinálni, a játékidő nagy részét utazással kell tölteni, ez egy idő után marhára unalmassá válik majd szerintem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.02.03. 13:03:33 -
#189 Hát az jó kérdés mert már játszani is lehet vele. Próbáld ujraindítani uplayt hátha. -
ROBO35 #188 nincsa játékok közöt az uplayen mikorra várhato?
-
ROBO35 #187 bocsika hol lehet megnézni elvileg meghivtam csak nem találom az uplay játékok között!
-
#186 Üdv. Megtud még valaki hívni? H3xHUN -
#185 Már játszani is lehet vele! -
ROBO35 #184 valaki nem tudja mikor lehet elkezdeni letölteni?elöre köszi! -
#183 Mutatja is, hogy meg lettél hívva, szóval relax
-
#182 Figyu, fogalmam sincs, elment a meghívó az uplay barátlistáról kellett kiválasztani, más robbal kezdődő nevű nincs a listámon, szóval tuti neked ment. Nézd meg a levelezésed, vagy próbáld újrainditani az uplayt. ITT tudod ellenőrizni, hogy bent vagy-e a bétában. Ide nekem kicsit később jelent meg, lehet várni kell. Ahogy olvastam, volt akinek ezen a LINKEN jelent meg csak. -
ROBO35 #181 Zsolti a név amire küldted ROB19720728 EZ AZ IGAZI!
mikor lesz láthato?
-
#180 Ezek szerint akkor mégse, bocsesz. Nem tudtam. -
#179 Nálam nincs olyan fül, hogy barát meghívás.
Írja is, akit meghívtak, az nem tud mást meghívni. :(
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.02.03. 09:28:10 -
#178 Gondolom az emaileden, vagy esetleg majd ott lesz az uplayben a játékoknál. -
ROBO35 #177 ZSolti az ubisoft club nevem ROBBO197207
-
ROBO35 #176 bocsika azt hol tudom megnézni?
-
#175 Nincsmit! ^^
Ment a meghívó is.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.02.03. 09:12:40 -
ROBO35 #174 meg van köszi!
-
#173 Küldtem, fogadd el. -
ROBO35 #172 deadechora küldtem!de akkor porbálj bejelölni ha nem jo ROB19720728 KÖSZI NAGYON!
-
#171 Nem jött felkérés. A teljes névre keress: DeadEcho_1C3 -
ROBO35 #170 küldtem felkérést elöre köszi!
-
#169 #162