Ghost Recon: Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
..és ha ilyenkor nem tudják odatenni magukat, és ennyit tud a cucc, (mert végül is az E3 egy rohadt nagy reklám ha úgy nézzük) akkor sok jóra nem lehet számítani a jövőben sem.
És ha már korai fázisban nem tudnak az asztalra letenni semmi izgalmast, akkor ez már nem is igen fog változni. Hacsak át nem dolgozzák az egészet.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Egyébként sztem a div sem az az állejtős kategória.. Inkább az atmoszféra ami széppé teszi, de technikailag nem 1 nagy durr.
ennyit a bármiről 😊
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.17. 12:27:52
Őszintén szólva ebben én nem hiszek.
Amúgy nem csak az AC unity hw igényéről beszélek, hanem gyakorlatilag az összes Ubis játékról. A Látványvilághoz képest mindig atomerőmű kellett a programjaik alá..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.17. 11:37:43
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.17. 10:37:34
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mind a látvány, mind a karakterek gyalázat sz@r.
Ennél még az Advanced Warfighter grafikája is szebb / jobb volt. (csak akkor a gépünk volt szarabb)
Nem is értem, túl vagyunk egy nagyon szép Splinter Cell -en, van már Division -unk....
Mi akar ez lenni?
Next PC upgrade: 2022
If you give a little love you can get a little love of your own
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.16. 18:31:16
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.16. 12:11:35
De ettől függetlenül óriási kamugyár az egész cég.
Azt kell mondjam még a sokak által (joggal) utált EA is korrektebb egy fokkal..
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.06.16. 10:41:25
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 22nél belinkelt video pedig konzolos.
Kb 3 féle mellégküldetés de azokból dögível, meg 4 trillio féle gyűjthető tárgy. <#idiota>#idiota>
A nagy terület (állítólag nagyobb mint a The Crew) miatt várós.
Kérdés az hogy multi, - coop rész hogy lesz. (nyilván nem lesz PVP) de hogy lehet e valahol belebotlani más játékosokba.
Division-ban ott a Dark Zone, találkozol idegenekkel, lehet bővíteni a csapatod.
Crew-ban szintén mész az úton látsz más játékosokat, tudsz "haverkodni". Itt ha csak van egy coop (mint Far Cry) és mész egyedül/1-3 emberrel akkor az úgy túl üres nekem ekkora nagy területre.
Meg Division, The Crew (valamilyen szinten egyenlőre) életben van tartva tartalmakkal / eseményekkel.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”