ejj de megszopattam magam... elkezdtem nézni a 8. részt, hmm ez flashback rész lesz? tyűű, de a közepébe vágtak. elég zavaros de biztos csak megkavarták az idővonalat. aztán negyed óra után csak furcsálltam, túl nagy volt katyvasz... hát bazmeg duplát adtak, volt 7. rész is, én meg valahogy átsiklottam felette a torrentek közt. áárrhg!
redditen olvastam kommenteket, kb mindenki egyetért, hogy a FTWD most köröket ver a walking deadre. abban ennyi esemény egy full évad alatt lenne talán, tele idegesítő cliffhangerekkel. például travis halála lett volna a mid-season beetetés.
itt most elég szépen elvarrtak mindent, nem szaroztak. madison most is könyörgött a sallerért, de az utolsó jelenet az öreggel eléggé ütött. azon felröhögtem, mikor elkötötték a múzeumot, mekkora húzás! :DD ja, és végül is bejött a tippem, ofelia tényleg az indiánokkal volt, csak az elején nem ők lőttek rá, hanem jeremiah.
meg akartam nézni imdb-n, hogy vajon travis lesz-e még, de közben pont olvastam egy hírt, hogy elment avatarozni, úgyhogy ennyi...