banner
  • MoRT2195
    #652
    Hát igen, az oké, hogy valakibe beleharapnak egyet, azt elmenekül. De hát annál a zombi falnál pont az a cél, hogy még több zombi védje a helyett. De hát annyi zombinak csontig kéne ennie azt az 1-2 embert aki beszokott menni. Ezért már sok esetben akartam szólni, de a zombi falnál erre mentség nem lehet.

    A másik. Ezt mondjuk még azért úgy ahogy elnézem, de ez is hülyeség. Ott van ugye több száz zombi kb aki védi a helyet. Na de a falusiaktól egy kis drótkerítés választja el őket, ami eleve elég rozoga állapotba van. Hogy a fenébe nem döntötték még le? Eleve ott karattyolják fél óráig azt az imát amikor feláldoznak valakit, de a kerítés közelébe valamikor 1 zombi se megy, valamikor meg csak pár darab, holott más esetben ha 1 kis zajt meghallanak, akkor rögtön elindul arra az összes, és semmi nem áll az útjukba, hogy elérjenek oda. Szóval ebben két hülyeség is van, bár az egyik üti a másikat.
    1. Az a rengeteg zombi, hogy nem tört át a kis drót kerítésen?
    2. (És ez üti igazából ez elsőt, de sajnos a helyzeten nem javít, mert ez így akkor is hülyeség.) Miért nem indulnak a zombik a kerítéshez és miért nem akarják felfalni a falusikat? Nem voltak bekenve zombi trutyival.

    Nem lenne rossz sorozat ez, de tényleg iszonyat mennyiséggel árad belőle a hülyeség. Nem vagyok egy nagy kritikus ember, a legrosszabb sorozatokat és filmeket is megnézem szó nélkül, és nem is keresem a hibákat ebben a sorozatban, de egyszerűen ordít a sok hülyeség benne.