banner
  • Laza
    Hát izé ... az első 1,5 óra után, úgy hogy kb összesen egy percet nem láttam még korábban a játékból ... nekem kicsit kaotikusnak tűnik ez a pályadesign ... az assetek szinte a BB-ből vannak átemelve, legalábbis a textúra effektek meg képi design tök ua ... csak itt kicsit furán néz ki, mert világos van ... valahogy a BB-ben hangulatosabb volt az atmoszféra .... az biztos, ez szinte 1:1 BB motor ... ahol leginkább folyton éjszaka vagy sötét volt, ott nagyon jól állt neki ... de jó lesz ez, csak be kell induljon :)

Érdekes, hogy sok minden már az elején visszaköszön a DS1-ből, de inkább semmi spoiler.

Amúgy ettől a fényes szürke designtól majd összefolyik minden, néha alig lehet kivenni dolgokat ... de majd megszokom :)

Ami viszont szerintem az eddigi összes részhez képest 'borzalmas', az a karakterek talajhoz és egymáshoz viszonyított szinkronja ... néha simán átütnek rajtam sebzés nélkül, és a karakter is nagyon csúszkál a talaj felett ... lépcsőn pl másfél fokokat lép, amitől ugrál :)
    De megint az lesz a vége, hogy ennek a játéknak elnézzük :)