LeonSKennedy#73
Én speciel nem vagyok "konzolos" már nagy nagyon régen. PC-n játszom évek óta. Bár én inkább játékosnak tartom magamat, nem szeretem külön választani a platformokat, elfogultság lenne a részemről.. Úgy gondolom van ugyanannyi jogom itt lenni, mint bárki másnak, eddig úgy látom érdemi információkat csak nekem sikerült közölnöm a játékról. A gamekapcsosos cikk egyébként nagyon durván félre van fordítva, már sikerült közben végigolvasnom. Feleslegesen keltik ott előre a pánikot.
wedge:
Nem ijesztettél meg (nem is hinném, hogy szándékodban állt). Akkor is megveszem. :)
jarlaxxe:
Ugyanannyi vélemény nyilvánítási joga van minden fórumozónak, amíg mindezt kultúrált formában, személyeskedés, lekezelés és kötözködés nélkül teszi azt. Te miért nem teszel így? Nem ellenségeskedni kell, hanem véleményt cserélni. Annak még nem feltétlen kell egyeznie. Ettől vagyunk különbözőek.
Was:
Pont ezt írtam korábban,. miért kell már előre leírni valamit amiről még egy deka mozgóképes videót sem láttunk? Bizakodjatok már légyszíves egy picit kedves Fórumtársak, biztosan tanultak a 2-ik rész hibáiból/hiányosságaiból. Na meg visszatért Miyazaki mester is. Lehetne egy picit örömködni is? :) Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.06.18. 07:52:36