banner
  • Tinman #3258
    A behemótok 2 okból nagyon easyik, ami a köv. 3:

    1. Még akkor is staggerelhetők, amikor felemelik csapásra a bazi nagy fegyójukat. Az egyetlen amikor nem staggerlhetők a felugrásuk, de az elég pontatlan, néha még akkor se tud rád ugrani, amikor csak egy helyben állsz, viszont bőven van idő kitérni előle, ha biztosra akarsz menni.

    2. Plunge. Pull. Húzd el egyesével ha kell. A videóban mutattam példát a 2. plunge az összesnél alkalmazható arról a hídról.

    3. Gyak. minden csapásuk rém lassú, így nagyon könnyű evadelni előle.

    Rá kellett keresnem Ledo-ra, mert annyira jelentéktelen harc volt. Az ilyen nagyokat csapó barmok legnagyobb hátránya, hogy üt egyet és akkora rést hagy, hogy backstab is lazán mehet rá. A kalapácsa van akinek hasznos lehet, nekünk nem kell. Ez is a Souls élmény része, hogy a nagy felfedezés közben néha kockára teszed az életed az ismeretlenért, majd jön egy fantom aki megpróbál elkalapálni.

    300k souls bukta... max 30 percnyi farm, ha nagyon zavar.

    Most nyomatom a 3 knightot Anor Londonál... egy run 50 mp körül van, 2 millió lelket dobtak eddig kb. 2-2.5 óra alatt. Nyilván nem a lelkek miatt farmolom őket, hanem a Darkmoon covenant item miatt. Nagy ritkán be is idéznek, de sajna extra n00b-ok, szóval sok szerencsém nincs.

    Még 1x: A Dragon és a Ringed DLC final boss harca bőségesen megéri most azt a kellemetlenséget, amit érzel és akkor még nem is beszéltünk a "titkos" dolgokról :-)