banner
  • Gabe18
    Midir is megtért végre az örök "sárkánymezőkre" (bár ezeknél a dark soul-oknál ez nem jelent semmi biztosat... )

Hát sok mindent kipróbáltam, nekem végül is az jött be hogy előtte mozgolódtam elég közel. Igy kényszerítve hogy csapásait erőltesse, amik után elég jól ki lehetett tanulni mikor pihen meg egy kicsit, amikor tisztán rá lehetett a fejére vágni egyet-egyet. Főleg a fele energia levitele után jött ez jól, mert ott egyszer maradtam távolabb, egyből elkezdte telelőni a pályát azokkal a dark sugaraival, annak nem is lett jó vége. Igy viszont abban a fázisban is csapkod, meg azokat a szellemlényeket hívja be, azokat meg egy jó pajzsal tök jól blokkoltam.

Alá menni szerintem egyáltalán nem éri meg, a kamera miatt semmit nem látni belőle, hogy éppen felgyújt, vagy farkával csap szét vagy mi lesz. Az pl. a legnagyobb a kamu az elején mikor maga alá fújja a tüzet és a két sugarat ellövi, hogy csábít rá hogy a tűz után alá rohanj, csak éppen szerintem az az egyik legkönnyebben elrontható akció, borzalmas sebzés beszedésért.