banner
  • 1kezdő
    Szeretnék segíteni Neked, hogy a rejtély némiképp oldódjon. Megértésre nem törekszem, lévén különbözőek vagyunk mindannyian. Sokszor szélsőségesen. Bár mindenki tiltakozik ellene, de megnyilvánulásainkban világosan visszaköszön az a velünk született készségünk, hogy magunkat - ha jelképesen is -, de a világ közepének képzeljük. Többnyire ez okozza a Te meg nemértésedet is. "Én nem vagyok ilyen, meg olyan" tehát nem értem, nekem ez egy rejtély. Rejtélyek nincsenek, csak hiányos adatok, illetve, az adatok teljes hiánya.

Mivel én szeretem nézni - na azért nem mindenkiét - a végigjátszásokat, ezért elmondom, hogy miért.

Nem szeretek ismeretlen dolgokba belefogni. Nem szeretem a kellemetlen meglepetéseket, ezért ha módomban áll, tájékozódom. Szeretem tanulmányozni más megoldásait és ha hasznos, beépíteni az enyémbe. Lévén, nem értem az angolt, ezért a sok olyan információt, ami az írott szövegekben rejlik, illetve, a párbeszédekben elhangzik előttem rejtve maradna. De a végigjátszásokban, valamint a célzott videóbemutatókban felismerhetőek és onnan már én is értem és alkalmazom. Nem kérdezgethetek minden xart, mert azt nem szeretik. Hát, utána nézek. Mivel nekem filmszerű egy jó végigjátszás, ezért még élvezem is, mert megismerem a készítő személyiségét. A humorosat, illetve a sok hasznos információt nyújtót előnyben részesítem.
    Van rá bőven időm. Mikor már ráuntam az én játékomra és vagy épp eszem, iszom, pihenek, akkor csak elindítom és már forog is a film. Félreértés ne essék! Ahonnan a játék származik, onnan rengeteg film is akad. Nem vagyok lemaradva.:)

Egy szó mint száz. Szeretem a jól elkészített sok hasznos információt felvonultató végigjátszást. Semmit nem ront az én játékomon, mert én szinte biztos, hogy másképp játszom, mint a többség. Megértést nem remélve, most ennyit.:)