banner
  • 1kezdő
    A DS 2 volt az első és legalább ennyire ismeretlen játék számomra, mint ezen videó jólfésült áldozat/főhősének a DS 3. Ugyanilyen bénán kezeltem az irányítást és elég sok időbe telt, mire csak hozzávetőlegesen kezelni tudtam. Végig vittem, de soha eszembe sem jutott volna, hogy a bénázásom valakit is érdekel. Ebből kiindulva most sem értem, hogy az ide feltöltött első résszel mi volt a cél? Azt mindenki tudja, aki csak egy kicsit olvasott eme játékról, hogy nehéz, tehát ezt demonstrálni teljesen felesleges. Ezért, ha valaki teljes végigjátszást akar bemutatni - szerintem - rendelkeznie kell e játék előzetes ismeretével mind történetileg, mind játékkezelési ismeretekkel, valamint a játékban használatos szabályok, tárgyak hozzávetőleges ismeretével.

Tehát - az első gameplay videó - teljes koncepciótlanság, mert vagy olyan nézi, aki már jártas és azt ez rohadtul idegesíti, vagy olyan aki nem jártas, annak meg semmi segítséget nem ad. Az első rész alapján világos, hogy elsősorban nem a játékot mutatták be, hanem hogy milyen béna az, aki nem ismeri ezt a játékot. De ez világos volt enélkül is.