Tegnap elgondolkodtam és rájöttem ,hogy ez a játék a grafikát leszámítva az ég világon semmit nem változott 3 rész alatt (ill 4 vagy 5, mert gondolom a BB és a Demon Souls hasonló sémára épül). Ugyanaz a séma, ölj meg x nagy bosst, hogy utána kinyithass egy ajtót ahol megölhetsz egy főellenfelet, hogy a végén ne történjen semmi. Történet mint olyan továbbra sincsen, a játék továbbra is full statikus és élettelen (tudom erre is van magyarázat, meg van vagy 2 döntésünk ami kihat a végére, meg 1-2 karakterre). A helyszínek 1-2-t leszámítva unalmasak és inkább idegesítőnek mondanám őket, mintsem hangulatosnak, érdekesnek, ráadásul többségüket, vagy nagyon hasonlót már láttunk az előző részekben (tudom ciklusok, de akkor is). Eddig egyedül Élőholtfalva az ami tényleg tetszett, na az hangulatos volt, meg később a temető. Úgyhogy én szerintem abba fogom hagyni, valahogy többet várnék egy 3. résztől, mint megint tök érdektelen lényeket vagdosni újra és újra, meg pár boss ellen próbálkozni párszor mire sikerül levágni. Ez az első részben még jó volt, mert újdonságnak hatott PC-n, de azóta eltelt pár év, illett volna fejlődnie a játéknak de még a bugok is ugyanazok. Tudom ,hogy itt egyedül vagyok ezzel a véleményemmel és megértem, hogy nektek tetszik, mert a kihívás az megvan benne ami manapság kevés játékban de e mellé illett volna már valami újat is mutatni, pár új bosson és helyszínen kívül.