banner
  • hun atlas
    Tegnap gondoltam, kicsit ráfekszek a jolly cooperation-re. :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A Crystal Sage előtti tábortűznél tettem le a jelem, kb. fél percet kellett várni, hogy behívjanak. Az a gond, hogy itt eszméletlen lag van, a társak, a mobok, és az invaderek is csúszkálnak a földön, nincs animációjuk. Ki se lehet számítani, hogy ki mikor akar támadni. Csak közel mentem az ellenséghez és azt vettem észre, hogy csökken az életerőm. Egyszer beinvadelt minket egy NPC a mocsárban a rákok mellett, mielőtt kivégeztem volna, megölte a hostot, azóta nem tudom előcsalni.

Egy másik hostot pedig elkísértem a másik mocsárba, az már durvábbnak tűnik. Eloltottunk egy tüzet, de már nem volt estusom és megmérgeződtem.

A saját játékomban elmentem a katedrális felé, nagyon durva, hogy magasabb helyekről belátni az eddigi egész pályát. :) Még az óriás is lövöldöz, plusz itt találtam meg az eddigi legjobb shortcutot is. Eljutottam a templomban lévő óriásig, innen folytatom.

Plusz észrevettem, hogy varázskönyveket lehet adni Irinának a Shrine-ban. Adtam neki olyat, amiben miracle-k vannak, annak örült, viszont a dark magic-es kötetnek nem, mondta is, hogy fél felolvasni. Szóval inkább azt nem erőltetem, bár idővel szeretném összeszedni az összes varázslatot.