na végére értem én is.szerencsére én nem lettem análba rakva szárazon és a szopóroller-se szálltam fel
nagyon kellemes játék volt végig,voltak nehezebb részek,könyebbek is, a bossok között már megvan a 2-3 útálatos mocsok de a többi puding volt szerintem.a helyszínek fantasztikusak imádom mindent a fegyvereket páncélokat mindet,végig fallen knight settben mentem most megvettem egy újat ezt nem mondom el kiét miét ez spoiler.dark swordot toltam fel +10re és még 3at.SLV 99 lettem a végére 25 órával .nagyon jól szórakoztam a legtöbb próbám bosson 2 volt 3x-ra lement. 3 kivételével a többi mind elsőre sikerült .a főböss nagyon tetszett de kicsit nehéz volt azért.na most gyűjtögetek én is farmolgatok felfedezem ami elmaradt de szerintem nem sok minden aztán majd lassan belekezdek a n+-ba én is.ja és amúgy a good endinget kaptam meg mert megcsináltam Anri küldetés sorozatát.nem kellett utána néznem alapból így sikerült:) ja amúgy slick papa kihagytál egy opcionális bosst és helyszínt vagy csak elkerülte a figyelmemet hogy mutattad őt is.ha érdekel kiaz leírom spoilerben:)