Madi92#927
Megnéztem egy közvetítését steam-en, sőt még ts-re is felmentünk, bár a késleltetés miatt nehéz időben jó tanácsokkal szolgálni.
A hiba abban van, hogy az xcom 2 ugyan az mint a korábbi xcom játékok és mégis teljesen más.
Sok újítás van benne, amiről mint kiderült Molnibalage83-nak fogalma sem volt, hogy mifán terem. Pl nem használt AWC-t egyáltalán, mert mindig volt valami csábítóbb fejleszteni való vagy nem használt combat protocolt mert a medic hasznosabb. Ugye aki először játszik a játékkal, az nem tudja, hogy egyes épületek képességek mennyire hasznosak lesznek a jelenlegi de főleg a late game-ben.
Konkrét harci mozgásában is vannak nekem nem tetsző dolgok, amit csinált, de mindenkinek meg van a stílusa ugye. Más kérdés, hogy akkor ne tessék a fórumra járni sírni, ha nem úgy alakul, ahogy kéne. : )
Pl. overwatch benyomása még az előtt, hogy mindenkivel mozgott volna. Indoknak végül megértem, hogy podugrasztás esetén van rá esély, hogy talál, mert ugye akkor még nincs coverben az ellen, viszont semmi válaszreakciója nem lesz az embernek, pedig lehet egy gránátdobás megoldana mindent, cserébe lesz egy lövésed, ami vagy talál vagy nem vagy megöli vagy nem, aztán vége is a körödnek és úgy beflankolnak mint a sicc.
Egyelőre ennyit láttam. :D Remélem nem baj, hogy leírtam a tapasztalatokat.