10804749371454315238.jpg
  • Madi92
    Nagyon türelmes emberek lehettek, hogy még mindig normális válaszokat tudtok írni neki.

Összefoglalom: Nem értesz a játékhoz, nem ismered, nem fogadod el a szabályait, sírsz mindenért, hogy ez nem talál, az nem talál, ennek ellenére mégiscsak eljutottál valahogy eddig.
    Plazmapuskád van, páncél még nincs. Az se semmi. Veteránon vagy. Én is azon kezdtem képzeld, úgy hogy az előző játékkal kb 5-10 órát ha játszottam. Ironamnen kezdtem el ráadásul. És képzeld, engem is szedtek ki full cover mögül, szarul is esett, majd miss miss hátán.
    Fel is adtam, majd újrakezdtem, és láss csodát én játszottam szarul, mert az első nekifutásból szerzett tapasztalattal, csak 4-en haltak meg eddig vetrán ironman fokozaton és már a vége felé járok.
    Amennyit itt sírsz-rísz, ha ennyire érdekel a játék és még mazochista is vagy mert itt szopatod magad, akkor inkább kezd előröl, hátha.
    De a te esetedben DELET-el lehet jobban jársz, meg mindenki.
    Bár az is tény, hogy nélküled halott lenne a topik.

Elnézést a szigorúbb hangvételért, de amit itt csinálsz az már túllép egy bizonyos határt. Látom, hogy értelmes ember is tudsz lenni, de hozzászólásaid alapján egy 10 éves Vérpistának tűnsz.