SaGa#894
Az a misszió, amiről szó van, időlimites, az utolsó körben hackeli meg az ufóban a beacont, ezt is úgy, hogy ha nem helyezi időben jó helyre a specet, nem jön össze, mert nem lát rá és nem tudja odaküldeni a gremlint, ő meg nem ér oda. A felszerelése még csak mágneses fegyverek, Ha figyeltél volna, láthatod, hogy gyakorlatilag azért nem halnak az emberei, mert az ellenfélnek nincs érkezése támadni. Amikor igen, akkor be is találnak, kivéve a szerencsétlen lancert, aki akkora miss-t nyomott a kardjával, hogy nekem is fájt. Első körben lenyomott három mutont, két vagy három troopert, egy codexet, aki kettő, mert klónozta magát és egy viperát. Azaz nyolc vagy kilenc halott alien úgy, hogy egyet se tudtak lőni és még közel se a legjobb cuccokkal nyomul. Egy olyan csapattal, amivel én el se indultam volna ilyen összeállításban egy leszállt ufo ellen.
És igen, érdemes figyelni, ahogy végiggondolja (bár néha idegesítően sokat rángatja az egeret), mi legyen a sorrend. Ahogy helyet csinál a robbantással, hogy a magaslaton dekkoló sniper közvetlenül rálásson a shieldbearerre, ahogy odébb lép egyet, csak azért, hogy felkészülhessen a következő körben esetleg előrontó trooper fogadására, majd csak ez után lövi oldalba a trooper commandert, stb... Ezeken múlik a győzelem vagy vereség.