10804749371454315238.jpg
  • Noa
    Nem viccnek , de sértésnek se... ;)
    Csak hát olyan dolgokat írsz h aki ismeri a játékot az tudja h hülyeség... Mert minden nagyon jól használható én kb 1-2 dolgot nem használtam de ahogy olvastam meg néztem videókat mások nagyon jól használták azokat.
    Amúgy az első 2 szinten , kb gránáttal , és lövéssel mindenkit el lehet intézni 1 kör alatt 6 emberrel /3 fős csoport/ .
    2. nehézségen 20 óra alatt kényelmesen végig lehet vinni a játékot. Nekem volt kb 5 óra gyakorlás gyorsan ki is kaptam , mert próbálkoztam mi mi meg h kell megoldani stb ... Utána meg 2 halállal végig vittem visszatöltés nélkül , Ironman azért elsőre nem mertem ;)
    Szóval én csak arra gondolni h nem ismered elég jól a játékot v ragaszkodsz 1-2 dologhoz ami meg nem jön be. Egyik haverom volt ilyen mindig rohan előre és csodálkozott h mindig két v három csapat támadott rá. Egyszer megnézte h játszom és után ő se halt meg olyan hamar... Szidta a játékot rendesen de én láttam h mennyi mindent elront így nem csodáltam h nem élvezte. Pl ő minden áron "kardozni" akar még akkor is ha azzal oda csal még 3 ellenséget :P