Noa#839
molnibalage83, azzal remélem tisztában vagy h akit lopakodás közben te is látsz az látni is fog ha felfedeznek, és meg is fognak támadni ...
Akkor van értelem elkezdeni a támadás ha csak 3 ellenséget lát az összes egységed. Azokat azért ki lehet szedni. Na meg ha sok az ellenség akkor kell bevetni az extrákat bénitás, tűz , stb. Pl az egyik egységre ráteszed h minimum 1 sebezzen és adsz neki tűz lövedéket akkor, a nem gépi embereket tűzzel tudod sebezni , plusz talán max csak lőni tud v lépni ... Szóval van jó pár ilyen kis trükk benne csak rá kell jönni. Vagy megdobod páncéltörő gránáttal máris többet tudsz sebezni rajta stb stb
Amúgy meg örülj h nem mozog az össze egység mert akkor mindenki ott lenne rajtad 1 lövés után. Max fix járőr útvonalt tehetnének be A-ból B-be fix még meg nem látnak , és akkor ki lehetne őket kerülni.
Én ahogy olvastam amiket írsz, nekem az az érzésem h felületesen ismered a játékot. A hibákat észre veszed de nem jössz rá h te miket csinálsz rosszul.
Azt azért jegyezzük meg ez egy megírt program, ne várjuk már el tőle h mindenre úgy reagáljon ahogy egy elő ember. Megvan neki írva kb mire mit csináljon ezért is lehet egy idő után kiismerni a játékot. De ahhoz képes elég jól meg van írva. De az élő emberek is rontanak el dolgok...