Látom nem érted. A pod-ok felszámolását általában úgy kezdem, hogy egy ember előre fut úgy, hogy még tud lőni és az összes ember overwatchol vagy az indító ember is lő egy szép area effecteset és 5 ember overezik. Most már olyan szinten vagyok, hogy az első 3-as csoportot is képes vagyok így legyakni csak overwatchból. A baj az, hogy mikor 2-3 db csoportot dob rád lopakodás után egyszerre, akkor mégis mi a faszt csinálsz...? Ráadásul olyan csoportot, ahol az a szellemszerű köcsög van, ami sebzés után még osztódik is...?
Az egész lopakodás rész így értelmetlen, mert ok, hogy lövés nélkül elmentél a célig, csak minden irányból jön mindenki, mert akkora már felfedeted a 3 mozgó csoportot.Egyszerűen félelmetes, hogy mennyire hülyének kell lenni,hogy ennyire alapproblémákat ne oldjanak meg. A játék legalapvetőbb mechanikájának mondanak ellent annak, amit összehoztak.
Azon felül árdul már el, hogy hogy a rákba kezelsz le kilenc (!) ellenfelet, amiből a fele kb. erősebb az összes emberednél. 3-4 páncéllal rohangáló baszottnagy robotok 14-18 HP-val, mindenképpen odaérő lánzsás geci, aki 8-9 HP-kat ver rád és egy karakterhalál után egyből pánikol valaki a tetves 2. szinten a csapatból akkor is, ha előtte akár 6 ellent daráltam be úgy, hogy hozzám sem értek... És ez a második szint...
Az meg hogy a scanner felderítése nem lehet lőni külön ökörség. Így szinte nincs is értelme. Nem értem, hogy mi a faszárt erőltetik a pod és szétrohan szerkezetet, ahelyett, hogy mindenki szabadon mozogna. Öcsém, 1993-ban sikerült működővé tenni ezzel egy játékot, de a XXI. században ez már megoldhatatlan szellemi erőfeszítést igényel...? Megáll az ész... Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.05. 11:57:05