Azért még így is simán visszatöltöm a játékot 2. szinten vagy tízszer egy missionben. Miért? Mert kurva édesanyját annak a "random" generátornak, amit egy 90+ egy 80+, és 70+ százalékos "doboást" zsinórban azt mondja, hogy buktam. Aha... Bocs, de így nem lehet játszani és taktikázni. Ez szerencsejáték, csak jól van álcázva...
Mivel a random generátor olyan elbaszott módon működik, hogy a lépéseid helyével is számol, ezért ha pl. egy 3 szélességű fedezék másik helyére megyek - akármelyk megfelel - vagy a hackelésnél két mezővel odébb állok - tökmindegy, hogy honnan tolom - ,akkor mást dob ki. Nem igaz, hogy olyan kibaszott nehéz feladat a XXI. században egy kibaszott valós random generátort leprogramozni...
Fogalmam sincs, hogy a többiek legnehezebb szinten hogyan tolják végig, mikor rendszeresen csinál olyat nekem, hogy az ellen egy lövéssel full coverből kikapja az emberemet. Vagy miután legyaktam 5 ellent és elvesztek egy embert vagy csak robban egy gránát, akkor pánikol az ember. Vicc a morál úgy ahogy van...
Gyakorlatilag nincs olyan mission, hogy ne halna meg emberem. Ha egy meghalt, akkor letudom azzal, hogy ezt olcsón megúsztam. Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.03.04. 13:06:11